В Русия бяха потвърдени два случая на заразени хора с

...
В Русия бяха потвърдени два случая на заразени хора с
Коментари Харесай

В Русия бяха потвърдени два случая на заразени с коронавирус

В Русия бяха доказани два случая на инфектирани хора с новия ковид. И двамата са жители на Китай, заяви съветският вицепремиер Татяна Голикова, представена от Българска телеграфна агенция.

" Службите на Роспотребнадзор на територията на Русия са удостоверили за двама инфектирани от новия ковид - в Забайкалския край и в Тюменска област. Те се намират под строго наблюдаване, изолирани са и им се оказва нужната помощ. И двамата са жители на Китай ", сподели Голикова, която е ръководител на щаба за попречване на разпространяването на вируса на територията на Русия.Руското държавно управление приготвя план за краткотрайно прекъсване на издаване на работни визи за китайски жители, съобщи още тя пред публицисти след съвещание на оперативния щаб за надзор и попречване на разпространяването на новия ковид в Русия.

" Подготвяме план за държавно разпореждане за краткотрайна възбрана за издаване на работни визи за жители на Китай ", сподели Голикова и добави: " Започваме евакуация на нашите жители от Ухан и Хубей. До края на днешния ден ще изясним, какъв брой съветски жители се намират там. По предварителни данни в Ухан се намират 300 души, а в провинция Хубей те са 341. "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР