В Русия беше установена самоличността на човека, който предаде взривния

...
В Русия беше установена самоличността на човека, който предаде взривния
Коментари Харесай

ФСБ откри извършителя на убийството на Владлен Татарски СНИМКИ

В Русия беше открита самоличността на индивида, който съобщи " взривния " бюст на Даря Трепова, който тя по-късно съобщи на военачалника Владлен Татарски. Украинецът Юрий Денисов е считан за обвинен. 

„ Убийството на Владлен Татарски, дружно с Даря Трепова, е квалифицирано от жител на Украйна Юрий Денисов, който посредством услуга за доставка посредством медиатор й е дал взривно устройство. Денисов дошъл от Киев през февруари през територията на Латвия до Московска област, където събира информация за Татарски “, се казва в известието на ФСБ.

Отбелязва се също, че след гибелта на Татарски " уредникът " на убийството му е отлетял със аероплан от Русия през Армения за Турция. Започнато е произвеждане по оповестяването му за интернационално търсене.
  цялостен екран
Руските медии оповестиха още, че съгласно ФСБ уредниците на терористичната офанзива в Санкт Петербург, при която бе погубен Владлен Татарски, са украинските специфични служби и техни сътрудници, в това число съветски опозиционери, укриващи се в чужбина.
  цялостен екран
Припомняме, че на 2 април в Санкт Петербург имаше детонация в кафене " Street food bar ". Загина руският военен сътрудник Владлен Татарски, който имаше там креативна вечер на тематика „ Има такава специалност боен комисар “.

Причината за детонацията е статуетка, която е донесена и предадена на пропагандиста Татарски от една от посетителите Дария Трепова. По обстоятелството на убийството по време на детонация в Санкт Петербург на военнослужещия Владлен Татарски в Руската федерация е формирано наказателно произвеждане по член 105 от Наказателния кодекс. Момичето беше арестувано на идващия ден.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР