В Русе започна полагането на специализирана настилка в зоната за

...
В Русе започна полагането на специализирана настилка в зоната за
Коментари Харесай

Пенчо Милков огледа ремонта на специализирана зона за детски игри

В Русе стартира полагането на профилирана настилка в зоната за детски игри на пл. „ Д-р Мустаков “. Кандидатът за кмет на МК „ Българска социалистическа партия за България “ Пенчо Милков се срещна на място с технологията, позволяваща основаването на цветни фигури от настилката, профилирана за спортни и детски площадки. Тя е ударопоглъщаща, за повече сигурност и успокоение в детските игри.

„ Мястото е обичано на дребни и огромни и се веселя, че обновяването му тече с бързи темпове. Освен новите алеи, тук, както и в градинката зад пл. “Дунав “ се построява и поливна система от общинското дружество „ Паркстрой “ “, означи Пенчо Милков.

Един от целите му за ръководство в идващите 4 години е да продължи подсилването на общинските предприятия, както и дейностите за възстановяване на микроградската среда в Русе. През последните месеци бяха актуализирани десетки паркинги в жилищните региони, както и доста обществени пространства, паркове и градини.

Новоасфалтирани са обичани алеи в Парка на възрожденците и е построено осветяване по тях. С нова настилка са съществени алеи в Парка на младежта. Възстановен е и фонтанът на алея „ Перистери “ и са построени нови алеи и осветяване в градинката зад пл. „ Дунав “. В момента тече възобновяване на шадравана пред НЧ „ Захари Стоянов “ в кв. Здравец, както и подмяната на остарялата настилка на площада, заключен сред ул. „ Борисова “ и бул. „ Неофит Бозвели “.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР