В Русе официално бе открита обновената крайбрежна зона. Дейностите са

...
В Русе официално бе открита обновената крайбрежна зона. Дейностите са
Коментари Харесай

В Русе откриха обновената крайбрежна зона

В Русе публично бе открита обновената крайбрежна зона. Дейностите са осъществени по плана на общината "Реконструкция и рехабилитация на пешеходна среда и създаване на зони за публичен отдих ", финансиран по Оперативната стратегия "Региони в напредък " 2014-2020.

При благоустрояването е разширена крайбрежната линия, актуализирани са пешеходните алеи, построени са две амфитеатрални площадки за изяви и концерти, детски площадки и фитнес навън, обособени са места за отдих, сложено е ново осветяване и видеонаблюдение.

"Искам да се обърна към съгражданите си да пазят това, което Община Русе е направила, и да се държат като притежатели на това хубаво място ", сподели заместник-кметът по устройство на територията Магдалина Илиева.

Освен обновяването на крайбрежната зона по плана се реализира и реорганизация и рехабилитация на четири улици, свързващи центъра на града с кея - "Баба Тонка ", "Славянска ", "Църковна самостоятелност " и "Райко Даскалов ". Обнови се и Розариумът и зоната към него в Парка на младежта. Общата стойност на плана е 16 860 657, 16 лв..
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР