В Русе данъчни патрули ще следят за изрядни касови апарати

...
В Русе данъчни патрули ще следят за изрядни касови апарати
Коментари Харесай

Данъчните с масови проверки в Русе

В Русе данъчни патрули ще наблюдават за изрядни касови апарати и за издаването на фискален бон в магазините и заведенията през лятото. Това оповестиха от офиса на Национална агенция за приходите в крайдунавския град.

Патрулите ще са формирани от двама чиновници на приходната организация. Те ще имат специфични дрехи, на които ясно ще си личат емблемата и присъщия надпис на приходната организация.

Целта не е да правят изненадващи инспекции и да сформират актове за установени нарушавания, а превантивно да припомнят на търговците да издават, а на жителите да изискват касови бележки. Патрулите ще ревизират дали фискалните устройства са изрядни, дали продавачите умеят да работят с тях, тъй като от предходни инспекции се оказало, че не всички знаят по какъв начин - да вземем за пример, да си създадат информация с промеждутъчен доклад за закрепената в уред сума в средата на работния ден.

Инспекторите ще обръщат особено внимание и за настоящата информация на наложителния надпис до касовите апарати за издаване на фискални бонове, уведомяващ клиента за неговото обвързване да съхранява касовата записка до овакантяване на комерсиалния обект, както и за телефона за контакти с Национална агенция за приходите.

Данъчните патрули от офиса на приходната организация в Русе ще подтикват този развой и с разпространение на осведомителни материали за интензивно присъединяване на жителите в националната лотария с касови бележки.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР