В Румъния живее една от най-известните вещици в света. След

...
В Румъния живее една от най-известните вещици в света. След
Коментари Харесай

Най-известната вещица в Европа с предсказание за България, ще ни застигне беда, но...

В Румъния живее една от най-известните вещици в света. След като омагьоса американския президент Доналд Тръмп, в този момент румънката Михаела Минка е твърдо решена да отмъсти на корумпираните политици. Финалът на заклинанието ще съвпадне с европейските избори на 26-и май, предава Нова тв. Може ли черната магия да изведе една страна от рецесия? И какво предсказа Михаела на България?

Вярваме, че те са легенда от предишното. Слуги на царството на мрака, които познаваме от филмите и детските приказки. Но съществуват и в действителността.

Михаела Минка живее в родината на Дракула и е 20-то потомство магьосница.

„ Наследих този подарък от моите родители. От майка ми и баба ми, тъй като магьосничеството не става за една нощ. То е традиция, която наследяваш. Но моите сили са огромни. От 9-годишна върша магии”, споделя тя.

Михаела, също като баба си, се пробва да повлияе на хода на събитията. През 2017-а година, до момента в който живее в Калифорния, прави проклинание на американския президент Доналд Тръмп поради политиката му към имигрантите. Румънката се сплотява с вещици от Америка, Куба, Близкия Изток и Русия и блокира построяването на стена по границата с Мексико, а Конгресът отхвърля да финансира концепцията на президента. Михаела става толкоз известна, че печели премията на Международния съвет на магьосничеството, само че избира да се върне в родината.

Днес Михаела живее в ренесансов замък в Могошоая, на 10 километра от Букурещ и учи на вещерство дъщерите си. Сесиите организират дружно в особено декорирана за задачата сграда. Най-често употребяват Таро карти, билкови отвари, лук, вуду кукли. Ако някой е трагичен в любовта, забъркват му пчелен мед с майчино мляко. В глинен съд разтапят калай за болните и уплашените.

„ Мога да оказа помощ за всевъзможни проблеми. Не единствено на хора с тежки болести, само че и на такива, които не мога да се оженят. Има хора, на които не им върви, не са спокойни, изпаднали са в меланхолия поради неволи в любовта или липса на пари. На тях давам от моите бабини лекове. Давам им съвети”, споделя тя.

Михаела и дъщерите й все по-често предават ритуалите и онлайн във Фейсбук. Услугите си оферират на клиенти от целия свят. Цената на един сеанс с карти Таро е 50 евро. Заклинания за обич и пари костват стотици.

Някои молят Михаела да разделя двойки. Други стигат по-далеч в желанията си. Те възприемат вещиците като "житейски треньори ", които управляват ориста им. „ А от време на време просто имат потребност от лекар или свещеник”, споделя Михаела.

В последно време вещицата употребява силите си и за политически цели, за пребори корупцията в Румъния.

„ Подготвям магия, дружно с дъщерите си за нашата страна. Много мощен обред. Започнах на 9-и март и ще приключа на 26-и май. Тогава ще осъществим последното проклинание против румънското държавно управление. Подготвих черна магия за успокоение, мир и разцвет в Румъния. Защото корупцията през последните 20 години накара доста мои сънародници да изоставен страната. Стойностни хора, с потенциал, които могат да създадат положителни неща. Те се пръснаха по света, с цел да могат да припечелят, да имат по-добър живот”, безапелационна е вещицата.

А за България предсказва:

„ Мога да прочета аурата на българския народ. Нещата ще се трансформират към положително. На 1-и март, най-тежкият месец от годината, когато се вършат вълшебен ритуали, чета ориста на народите по целия свят. И виждам къде ще има кръвопролития, проблеми, естествени катаклизми, войни. България е надалеч от всичко това. Тя е благословена. Ще има единствено един дребен проблем във финансов проект на държавно равнище . Но предстоят промени. Към добро”, счита тя.

„ Ако имам поддръжката на магьосница от България, можем дружно да стартираме обред за добруването на българския народ. Ще го направя. Давам ви думата си”, закани се Михаела.

В реалност магията не е нито бяла, нито черна. Вещицата взема решение каква ще бъде – за положително, или за зло.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР