В рубриката, в която се опитваме да разгадаем изненади и

...
В рубриката, в която се опитваме да разгадаем изненади и
Коментари Харесай

Риск печели, риск губи: Футболни прогнози на високи коефициент

В рубриката, в която се опитваме да разбираем изненади и по-интересни залози, имаме нови 3 забавни футболни прогнози за феновете на високи коефициенти. Ето и предложенията, които имаме за вас, като може да се възползвате и от спомагателния уикенд бонус на 7777.bg (вижте детайлности, единствено за хора над 18 годишна възраст)!
19:00 часа: Каляри - Лацио
Лацио изрично отпадна от борбата за място в топ 4, като за тима остана една съществена цел - спечелването на Купата на Италия. Идната седмица е финалът против Аталанта, като против Каляри по всяка възможност ще има съществени ротации в състава. Тимът от Сардиния, който съвсем сигурно си обезпечи оставането в елита на италианския футбол и ще играе малко по-освободено. У дома Каляри записа победи над Интер и Наполи в последните 40 дни, тъй че може умерено да се рискува и да заложи на една изненадваща победа за домакините.
Прогноза : Каляри да завоюва (коефициент 4.60)

21:00 часа: Каен - Реймс
Домакините се намират в серия от 3 следващи мача без проваляне (две победи и 1 равенство), с което съумяха да изплуват от дъното и са покрай това да изпреварят даже Монако в борбата за оцеляване. Добрата вест за Каен е, че откри постоянна форма и се изправя против тим, който към този момент не се бори за нищо. Реймс се намеси в златната среда на класирането и изпусна " пара " откакто загуби 2 от последните си 3 мача, а последната победа на отбора е от средата на месец март. Каен ще излезе пределно мобилизиран за триумф и считам, че има значителен късмет да успее.
Прогноза : Каен да завоюва (коефициент 2.70)

21:30 часа: Фиорентина – Милан
Фиорентина посреща отбора на Милан в мач от 36-тия кръг на Серия А. Гостите от Милано не престават да се борят за място в топ 4, което би им осигурило присъединяване в Шампионска лига през идващия сезон, а за тази цел „ росонерите “ би трябвало да завоюват оставащите три мача до края на сезона. 7-кратните европейски първенци се намират на три точки от четвъртия Аталанта и на четири от третия в подреждането Интер. Фиорентина от своя страна заема 13-о място и на процедура не е заплашен нито от изпадане, нито пък има шансове за влизане в топ 10 на шампионата. Домакините не познават усета на триумфа от февруари насам, а това надали ще се промени в мача против Милан.
Прогноза : Победа за Милан (2.50 коефициент)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР