В рубриката Трите хикса екипът ни от типстъри се опитва

...
В рубриката Трите хикса екипът ни от типстъри се опитва
Коментари Харесай

Трите хикса: 3-те срещи, които могат да ви донесат радост при равен резултат

В рубриката " Трите хикса " екипът ни от типстъри се пробва да разгадае мачовете, които могат да приключват наедно в идната лавина от срещи. Ето и техните футболни прогнози за през днешния ден:
16:30 часа: Фрайбург - Херта (от The Gambling Guy)

Фрайбург има едвам 4 загуби през сезона във всички шампионати като хазаин, а също така е един от водачите по равенства в Бундеслигата с общо 9. От тях 5 са вкъщи, до момента в който Херта също има 8 мача, в които са приключили наедно в мачовете си. За Фрайбург мачът е от огромно значение, с цел да се задържи надалеч от зоната на изпадащите. След криво-ляво показване в последните месеци Херта се стабилизира в изявите си, само че класата на отбора, изключително в гостувания, не е изключително огромна.
Прогноза : Равенство (коефициент 3.35)

17:00 часа: КПР - Стоук Сити (от The Dalai Lama)

Куинс Парк Рейнджърс посреща Стоук Сити в следващ мач от кръга на Чемпиъншип. Формата на отбора-домакин в отбрана се усъвършенства, като в последния мач резервираха суха мрежа. Последните две гостува на Стоук приключват пък при тъждество, като хиксът в Лондон е логически.
Прогноза : Равенство (коефициент 3.25)
17:00 часа: Саутхемптън – Тотнъм (от Mr. Corner)

До края на сезона остават все по-малко мачове, а тимовете започнаха да си вършат сметките – както на върха, по този начин и на дъното в класирането. Такъв е казусът и в мача сред тимовете на Саутхемптън и Тотнъм. „ Светците “ се борят за своето оцеляване, до момента в който „ шпорите “, въпреки да изпуснаха водачите в класирането, не престават да се борят за място в топ 4. Не е загадка, че в края на сезона таман тези тимове, които се борят за оцеляването си, играят най-силно и са най-опасни за огромните клубове. Саутхемптън сигурно ще излезе мощно стимулиран за този домашен мач, а умората на „ белите “ от мача през седмицата от Шампионска лига сигурно ще окаже въздействие.
Прогноза : Равенство (3.80 коефициент)
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР