В рубриката "Първите неща" в предаването "Преди кръга" в ефира

...
В рубриката "Първите неща" в предаването "Преди кръга" в ефира
Коментари Харесай

Първите неща на Димитър Велковски

В рубриката "Първите неща " в предаването "Преди кръга " в ефира на DIEMA SPORT гостува Димитър Велковски от Славия.

Първите стъпки във футбола - Бях на към 6 години, дядо ми ме водеше на градския стадион във Враца и ритахме там, гледах по-големите, за мен това беше сбъдната фантазия още от дребен, започнах като външен халф, крило, във времето усетих, че желая да играя повече с топката и станах халф, а в този момент треньорите видяха, че мога да играя и като ляв краен бранител.

Първите герои - Като се замисля това е Мартин Петров, той е от Враца, и аз съм от Враца. Като дребен събирах албумите със стикери от Европейско, 2004 година, Европейското и си припомням, че играех с топката и си представях, че съм Мартин Петров. Той ми беше кумир.

Първият тим - Локомотив София, имам положителни мемоари, само че и неприятен спомен след 3-ото място и банкрута. Юноша съм на Локомотив

Първият мач като титуляр - В Локомотив Пловдив против настоящия ми тим Славия. Неочаквано до момента в който треньорът правеше анализ, бях сюрпризиран, играх към 60-70 минути и треньорите бяха удовлетворени, по-късно надградих.

Първият гол - Връщаме се още веднъж с Локомотив София, само че против Ботев Пловдив, еуфорията беше голяма, станахме 3-ти след този мач, по-късно прекосих в Локомотив Пловдив

Първата заплата - В Локомотив София, не беше толкоз огромна, само че имах възприятието, че съм милионер. Купих си парфюм. Получавах много пари и от награди, купих си и първата кола, Ситроен Ксара, наследник цвят, в този момент също колата ми е синя.

Семейството е най-важното отвън футбола, приятелката ми и приятелите ми, те ми дават кураж, поддържат ме в сложни моменти. Споделям с тях, с приятелите разясняваме обстановки, усещам убеденост в себе си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР