В рубриката Новини за деца германската телевизия ZDF обяснява на

...
В рубриката Новини за деца германската телевизия ZDF обяснява на
Коментари Харесай

ZDF обяснява на немските деца, че България е най-бедната и корумпирана страна в ЕС

В рубриката " Новини за деца " немската телевизия ZDF изяснява на дребните си фенове за какво към този момент седмици хората в България излизат на митинг. Ето какво научават германчетата за България и за митингите:

" България е най-бедната страна в Европейския съюз. Много от хората там изкарват прекомерно малко пари. И по тази причина мнозина към този момент са напуснали страната.

Протестиращите считат, че виновност за това развиване носи държавното управление - изясняват по-нататък публицистите от ZDF и прибавят, че стачкуващите упрекват ръководещите в корупция. И защото множеството деца надали знаят какво е корупция, създателите на филмчето коментират:

" Корупция значи, че политиците употребяват властта си не за богатството на народа, а за своето лично богатство - да вземем за пример като си присвояват държавни пари, вместо да ги влагат в нещо положително за страната.

Корупцията е неразрешена, само че в България явно е постоянно срещана. Именно поради нея на учебните заведения и лечебните заведения в страната им липсват пари. Това споделят и стачкуващите: корупцията е една от главните аргументи за неприятното положение на страната. И по тази причина упорстват за оставката на държавното управление " - описват публицистите от ZDF.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР