В рубриката Бюти блиц даваме думата на известни личности, за

...
В рубриката Бюти блиц даваме думата на известни личности, за
Коментари Харесай

Бюти блиц с Криста

В рубриката Бюти блиц даваме думата на известни персони, с цел да споделят гледната си точка към младостта и хубостта, както и каква е персоналната им дисциплинираност в грижата за тях. Топ 3 на козметичните артикули, които ползваш и за какво? Отскоро се възпламених по корейската козметика, и най-много по продуктите за разчистване, хидратация и слънцезащита. Според мен това са най-важните неща за красива и здрава кожа.

Кой е екоелементът в бюти навиците ти? Често, когато нарязвам краставица, преди да изхвърля крайчето, си обтривам лицето с него. Не можах да се сетя за по-добър екоелемент от това!

Какво значи да си млад? Свеж, ухилен и зареден човeк. Това си представям, като стане дума дали някой е и се усеща млад. Вярвам в това, че каквито сме от вътрешната страна, такива сме и извън.

Коя своя линия харесваш най-вече? И коя би трансформирала? Очите. Не знам дали бих променяла нещо по външността си на този стадий, само че постоянно съм желала по-блестяща усмивка.

Най-добрата интензивност за тонус .В момента съм влюбена в Les Mills Bodycombat – подготовка, която е въодушевена от бойните изкуства и комбинира няколко типа такива като кикбокс, бокс, карате, капоейра. Tова е интензивна и приятна подготовка с вдъхновяваща музика, която работи доста добре за устойчивост, съгласуваност, мощ и горене на доста калории.

Отваря ли порти визията? Добрата осанка постоянно прави положително усещане, само че не може да се разчита единствено на нея. Най-добре се получава, когато е в комбиниране с гений, положително образование и почтеност.

СПЕЦИАЛНИЯТ ВЪПРОС: С какъв грим би изразила алтер егото си? Може би мрачен опушен грим с добре подчертани очи, без блестящо червило.
Източник: eva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР