В рубриката „Бюти блиц“ даваме думата на известни личности, за

...
В рубриката „Бюти блиц“ даваме думата на известни личности, за
Коментари Харесай

Бюти блиц с Антония Йорданова

В рубриката „ Бюти блиц “ даваме думата на известни персони, с цел да споделят гледната си точка към младостта и хубостта,
както и каква е персоналната им дисциплинираност в грижата за себе си. Бюти блиц с Антония Йорданова Разпознаваем стилист и дизайнер, фешън редактор, водеща на графа в „ Преди обед “ по bTV, създателка на марката Knapp дружно с Кристина Бъчварова.
1. Топ 3 на козметичните артикули, които ползваш и за какво? Имам големия шанс да съм с „ добра кожа “! От друга страна, имам неравномерен загар, поради което започнах да се гримирам всеки ден. Първият и най-съществен артикул за мен е декор дьо тенът – държа да има съответна текстура, да е с сияещ резултат. Затруднение срещам най-често с нюансите, тъй като имам жълтеникав загар, а доста марки поддържат най-вече розови нюанси. Следващият артикул, без който изрично не мога, е хайлайтерът – изпитвам същинска нетърпимост към матови артикули. Не на последно място по значимост прибавям и очната линия, като за мое голямо страдание множеството марки я оферират под формата на флумастер, а аз държа на ретро разновидността с четчица, защото мога да реализира точност, която с първия вид е невъзможна. 2. Кой е екоелементът в бюти навиците ти? Наскоро открих марка, чиито артикули са на основата на овес и плодове. Мисля, че това са първите ми крачки в тази посока, като изключим натурални артикули, които съм си носила от Африка. Обичам да опитвам и имам вяра, че природата фактически може да ни обезпечи най-хубавата грижа – просто аз не съм го трансформирала в вяра. 3. Какво значи да си млад? Трудна работа е това с младостта – някаква доста персонална магия е! Енергията и прекарванията, методът, по който ги преработваш – всичко това излиза на повърхността и основава в хората избрани чувства и усещания за това какъв си. Ако нямаш неприятна генетика и сериозно неприятна кожа, няма причина най-малко на повърхността да не поддържаш свежестта, която е първата асоциация за младост. Другото в действителност не е въпрос на надзор – или носиш сила и младост, или не! 4. Коя своя линия харесваш най-вече? И коя би трансформирала? Харесвам носа и скулите си. Знам, че при положително здраве и благоприятни условия в някакъв миг ще си повдигна клепачите, които намирам много тежки – мисля, че това е, което стои на дневен ред в близкото бъдеще. 5. Най-добрият спорт/активност за тонус. За всеки това е доста характерно нещо, което хармонира на желанията и ритъма му на живот. Установила съм, че на мен персонално най-добре ми се отразява ходенето – мога да го върша с часове, изключително като сложа слушалките, цялостен кеф е! 6. Отваря ли порти визията? Ако някой отхвърли, че живеем в свят, в който визията изиграва по-важна роля от всяко друго качество и професионални умения, няма да е справедлив. За всеки визията е много релативно разбиране, само че с „ хубостта “ нещата са като с шанса в този живот – надяваш се точният човек да те види в точния миг по точния метод и вратата се отваря! За положително или неприятно по този начин стоят нещата.
Ключова обстановка за целия ми живот оттова нататък, в която външността ми направи добра услуга, беше огромен кастинг в телевизия ММ през 2002 година, на който към този момент починалият Роро завърши подбора си сега, в който ме видя. Помня към момента по какъв начин ме гледаше и преценяваше. Още тогава разбрах, че следва нещо за мен – бях с къса коса и се обличах, меко казано, неясно към оня миг, само че той е търсил тъкмо мен и в случай че не бях почнала тази работа тогава, нищо от живота ми сега нямаше да е същото – знам го! Специалният въпрос: Красотата и усетът имат ли общо? Това е един от най-трудните въпроси, тъй като мога да обмислям по тематиката с часове и отново съм сигурна, че ще има хора, които няма да са ме разбрали.Аз самата нямам изцяло разумно пояснение по какъв начин се случва това в съзнанието на хората, които притежаваме тази сензитивност и избираме да работим с тези свързани величини.Има един присъщ, доста специфичен нюх за красиво, както и за усет, който нямат нищо общо с онази сладникава и досадно-стереотипна концепция, която множеството хора влагат. За едни красива е Моника Белучи, за други – Тилда Суинтън, и няма мощ, която да отвори сетивата им за друга истина. За някои леопардовият принт е класа, за други няма цвят, друг от черното. Аз съумявам да намеря провокация във всичко. Ако се стремиш към хубостта и я припознаваш, а не я ограничаваш, в случай че я развиваш, само че в същото време я държиш в граници – това е необяснимото, което прави някои хора специфични с това тяхно умеене.
Източник: eva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР