В РУ-Попово е установен и задържан млад мъж, който е

...
В РУ-Попово е установен и задържан млад мъж, който е
Коментари Харесай

Спипаха крадец, обрал няколко къщи в Поповско

В РУ-Попово е открит и арестуван млад мъж, който е причинител на няколко домови обири в село от община Попово. След извършени в ръководството оперативно-издирвателни и процесуално-следствени дейности е открито, че 21-годишен мъж от с. Тръстика, община Попово, е причинител на следните обири от къщи в с. Ломци.

За времето от 3 до 15 ч на 26 декември младежът е проникнал през незаключена входна врата в къща и от стая в нея е направил кражба на преносим компютър и таблет.

Между 2 и 4 ноември посредством взломяване на прозорец е проникнал в различен дом в селото и е направил кражба на 40-инчов тв приемник.

Крадецът месец по-рано посредством взломяване на входна врата е проникнал в друга къща в селото и е направил кражба на електрожен, храсторез, дрелка, принтер, преносим компютър и ръчен циркуляр.

А при започване на септември през незаключена врата е проникнал в друго жилище в същото село и е направил кражба на котел за варене на ракия, велосипед, тв приемник и циркуляр.

По случаите са формирани досъдебни производства. Материалите по тях са докладвани в Районна прокуратура-Попово.

Извършителят е арестуван в РУ-Попово. На същия са повдигнати обвинявания за осъществените от него обири. След приключване на 24-часовия период на полицейското задържане по отношение на него е взета мярка за неотклонение „ Подписка “. Работата по документиране на осъществените закононарушения продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР