В розовия портал redstreet.co.uk има профил със снимка на Анна-Мария

...
В розовия портал redstreet.co.uk има профил със снимка на Анна-Мария
Коментари Харесай

Анна-Мария Чернева се предлага в сайт за ВИП проститутки

В розовия портал redstreet.co.uk има профил със фотография на Анна-Мария Чернева. Успоредно с това тя е основната героиня в клипче, в което се разголва по долни дрехи и популяризира портала за компаньонки. Сайтът е новаторска платформа, която разрешава на клиентите да резервират дати за платени срещи с ВИП девойки.

В провокативните фрагменти Анна – Мария е облечена в супер къса черна рокля и сексапилен жартиер. Тя получава покана по телефона за среща в хотелска стая. Отговаря позитивно на офертата, по-късно се преоблича, като остава единствено по прашки и сутиен. Електронният бардак даже е разгласил фотоси на Чернева. В него тя е показана като полякиня.

В профила й има горещи розови разкази от първо лице. „ България Днес разкрива, че в същия уебсайт е взела участие и Нора Недкова. Анна-Мария Чернева била предпочетена поради мръснишкото си лъчение в фрагментите. Очаква се скоро да лъсне видеото и с Нора. Репортер на „ България Днес “ се е опитал да поръча Чернева, само че се оказало, че това е невероятно. „ Съжаляваме, само че тя не е от каталога, просто е рекламно лице на нашата компания “, твърдят от сексплатформата.

Мис Силикон признава, че е снимала въпросната фотосесия, само че не е знаела защо ще се употребява. „ Станала е неточност. Не съм компаньонка. Един фотограф се обади през януари и искаше да вършим фотосесия. Плати хубави пари. Изобщо не съм схванала, че фотосите са за уебсайт за компаньонки. Ужасно е да се пишат такива неща. Може даже да ги осъждам “, безапелационна е плеймейтката.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР