В Ростовска област беше въведено извънредно положение заради нарастването на

...
В Ростовска област беше въведено извънредно положение заради нарастването на
Коментари Харесай

Извънредно положение в Ростовска област заради бежанците от Луганск

В Ростовска област беше въведено изключително състояние поради повишаването на броя на бежанците от Донбас. Това заяви губернаторът на Ростовска област Василий Голубев, представен от ТАСС

„ Предвид наклонността към увеличение на броя на идващите жители, считаме за подходящо да се вкара изключително състояние от 10:00 часа на 19 февруари “, сподели той на оперативна среща с краткотрайно изпълняващия длъжността началник на Министерството на изключителните обстановки Александър Чуприян..

" Това е вярното решение, ние го поддържаме ", сподели Чуприян.​​​​​

Голубев добави още, че всички министерства в района, всички членове на държавното управление, са преведени на денонощен режим на работа с доклад съвсем на всеки два часа за смяна на обстановката. „ В случай на потребност – неотложно “, сподели той.

На 18 февруари ръководителите на ЛНР и ДНР Леонид Пасечник и Денис Пушилин оповестиха евакуацията на жителите на републиките на територията на Русия, по-специално в Ростовска област, заради възходящата опасност от военни дейности. От името на съветския президент Владимир Путин идващите в съветския район бежанци ще получават по 10 000 рубли.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР