В Рома са силно мотивирани да вземат в състава си

...
В Рома са силно мотивирани да вземат в състава си
Коментари Харесай

В Рома изкушават Игуаин с капитанската лента

В Рома са мощно стимулирани да вземат в състава си нападателя на Ювентус Гонсало Игуаин. Шефовете на “Вълците” се пробват по всевъзможен метод да убедят аржентинеца да одобри тяхното предложение, като даже са подготвени да му обещаят капитанската лента, твърди “Кориере дело Спорт”. За момента 31-годишният голмайстор към момента се дърпа за сходен трансфер, само че настоятелността на римляните може и да промени мнението му.

Интересното е, че концепцията за привличането на Пипита на “Олимпико” не се приема с изключително огромен възторг от почитателите на Рома. Сега предлагането да го създадат капитан на тима може още повече да разбуни духовете.

В последните няколко десетилетия капитанската лента на Рома по традиция се носи от родени в Рим играчи като Джузепе Джанини, Франческо Тоти и Даниеле Де Роси. В момента тя е на ръката на Алесандро Флоренци.

Преди време обаче Тоти разкри, че клубът се пробва да се раздели с римляните в състава си и даването на капитанската лента на Игуаин ще е още едно доказателство за неговите думи. Преди това Тоти и Де Роси не получиха оферти за удължение на своите контракти, а сега се приказва, че Флоренци е подложен в трансферната листа.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР