В ролята си на херцогиня и съпруга на принц Хари,

...
В ролята си на херцогиня и съпруга на принц Хари,
Коментари Харесай

Любимите дестинации на Меган Маркъл

В ролята си на херцогиня и брачна половинка на принц Хари, Меган Маркъл много ще си попътува. Но това несъмнено не е измежду минусите на новия й живот, тъй като едно от обичаните занимания на някогашната актриса е точно да обикаля света .

Peoplе се разрови из профилите в обществените мрежи на Маркъл и нейния влог, който към този момент не води от години, с цел да изведе най-любимите й дестинации. Нищо чудно измежду тях да открием и някое местенце, което и на нас доста да ни харесва.

Будапеща

Столицата на Унгария несъмнено е впечатляваща, най-вече поради архитектурата и река Дунав. Според Маркъл, това е един от най-забележителните градове, които е посещавала . Любимите й занимания в Будапеща са утринен крос край реката и похапване на пастички в едно от най-старите заведения в столицата - Ruszwurm.

 Снимка 322105

Бруклин

Тук Меган се озовава постоянно във връзка разнообразни фешън и всемирски събития. Но е безапелационна, че този регион на Ню Йорк е най привлекателен, когато решим да се отдадем на ядене и пийване.

Истанбул

Още една близка, налична и желана и от българите, и от херцогинята дестинация. Въпреки че е прекарала едвам два дни в турския град, тя несъмнено остава очарована. Най-вече от пазарите за черги, обичайните хамами и морската храна в заведенията за хранене.

 Снимка 337555

Мадрид

Меган посещава испанската столица дружно с две свои приятелки през 2016 година Трите се отдават на посещаване на музеи, танци по улиците и ядене на тапас.

Милано

Столицата на модата не пропусна да очарова и Маркъл. Паста, сладолед и изкуство - това са трите акцента във усещанията й от италианския град.

 Снимка 243341

Тулум

Крайбрежният мексикански град, който се свързва с маите, очарова херцогинята на Съсекс с опцията за лечебни и разкрасителни процедури с тиня , плажна йога и разходка из локалните руини.

Малта

Връщаме се още веднъж по-наблизо, до родното място на прапрабабата на Меган. Дали поради това или поради хубостта и морето, тя дефинира престоя си в Малта като " най-спиращото дъха странствуване на най-забележителното място " . Освен това, тук е раят на морската храна, счита Маркъл.

 Снимка 373604

Исландия

Градусите на температурата внезапно спадат, само че не и на настроението. Меган си харесва скандинавската страна поради топлите и красиви хора. А след първото си посещаване там споделя, че няма самообладание скоро да повтори.

Остров Хидра

Гръцкият остров наоколо до Атина се оказва дестинация, на която Маркъл се стопира за нискобюджетно моминско празненство със своя близка другарка. И там намира това, което търси - да няма какво изключително да правиш, с цел да се отдадеш на цялостен релакс.

 Снимка 373615

Дъблин

Херцогинята на Съсеск посети ирландската столица неотдавна в компанията на принц Хари. По време на престоя им там, тя показа с локален, че това е обичаният й град . Дали го е споделила просто с цел да се хареса на хората или в действителност е влюбена в Дъблин, всеки самичък да реши.

 Кога скъпите дестинации излизат по-изгодно
Кога скъпите дестинации излизат по-изгодно

Да си знаем овреме

Лондон

Доскоро Меган бе просто екскурзиант в британската столица. Но този град вечно ще бъде специфичен за нея, тъй като точно там срещна за първи път бъдещия си брачен партньор . И от този момент нищо не е същото.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР