В ролята на “непознатия е Иван Иванов – Vanski, който

...
В ролята на “непознатия е Иван Иванов – Vanski, който
Коментари Харесай

Млад Талант Атакува Родната Музикална Сцена

В ролята на “непознатия ” е Иван Иванов – Vanski, който едвам на 18 години, към този момент има съществени музикални достижения зад тила си. През 2011 печели правото да показва страната ни на детската Евровизия в Ереван, Армения и се класира на 8-мо място. Младият реализатор взима присъединяване в предаванията „ Големите очаквания “ и „ Гласът на България “ сезон 4, а през 2012 година самият Adam Lambert вижда безспорния му гений и споделя негово осъществяване в профила си в Twitter.

“Непознат ” е първият независим сингъл на Vanski, който е част от My Sound Universe – продуцентският лейбъл на Любо Киров. Музиката и аранжиментът на парчето са на Боян Христов, а текстът е дело на приятния екип от Боян Христов, Михаела Филева и Vanski.

„ Песента “Непознат ” на Vanski е доста специфичен план, тъй като това е поп музика от ново потомство. За мен е извънредно значима идеята да поддържам и продуцирам млади реализатори. “ – признава Любо Киров.

Видеото към песента е впечатляваща продукция, с режисьор Люси Иларионов. Снимачният развой продължава 14 часа, за които екипът сменя 5 местоположения. Партньорката на Vanski в клипа е чаровната актриса Лина Роскин.

„ Винаги съм желал да се занимавам тъкмо с този жанр музика. Всеки млад реализатор си има собствен обичан артист и към момента ми е мъчно да допускам, че точно моят обичан реализатор Любо Киров ми дава късмет да потегли в посоката, която съм избрал. Радвам се, че успяхме да създадем дружно един логичен план. Участието ми в написването на текста, както и скъпата поддръжка на Михаела Филева и Боян Христов, вършат парчето още по-специално за мен. “, с споделя Vanski.

Премиерата на клипа към първия независим сингъл на Vanski – “Непознат ” е през днешния ден, 9.11, в 18:00 часа, в телевизионния ефир, както и в формалния YouTube канал на Вирджиния Рекърдс.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР