В ролята на майка на свободолюбиво и диво момиче влиза

...
В ролята на майка на свободолюбиво и диво момиче влиза
Коментари Харесай

Радина Кърджилова се разхожда в Парка на чудесата

В ролята на майка на свободолюбиво и диво момиче влиза Радина Кърджилова във филмовото заглавие „ Парка на чудесата “. За задачата, тя застава зад микрофона, а характерната й сила ще бележи цялата анимация, която дребните фенове ще могат да гледат от 19 април следващата година на 2D и 3D.

Това е дебют за звездата на „ Народния спектакъл “ в анимациите, с което самата тя се насочва към следващото си предизвикателство.

Главната героиня в „ Парка на чудесата “ - дребната мечтателка Джун, пък е поверена на Михаела Филева, която сходно на персонажа си се впуска самоуверено и с доста възторг в неповторимото прекарване.

Сюжетът в резюме ни придвижва в зарязан и пуст парк. Между ръждясалите увеселителни уреди се чуват само безредните диалози на единствените му жители – животните, безсилни да възродят приказното място без помощта на Джун. На първо място обаче, тя самата ще би трябвало да повярва в силата на фантазиите и въображението си.

Сред животните с адресна регистрация в парка ще забележим общителният „ хазаин “ - наследник и муден мечок, отговорникът по сигурността - влиятелен таралеж и маймунка, създателка на вълшебствата.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР