В резултат от гръцката криза и разрастващия се евроскептицизъм, Катерина

...
В резултат от гръцката криза и разрастващия се евроскептицизъм, Катерина
Коментари Харесай

Катето Евро си смени фамилията

В резултат от гръцката рецесия и разрастващия се евроскептицизъм, Катерина Евро смени семейството си. Истински солидарна с гърците, актрисата заряза европейските бюрократи и се прекръсти на Драхми. Въпреки страстите от икономичсеките разтърсвания, Катето не е оставила и бабините безредици. Тя се срещна с друга млада баба - Радина Червенова и Катето Евро на по чаша мохито на покрива на НДК.


В края на май Деси, дъщерята на Червенова от първия й брак, роди момиченце. Семейството живее в Англия, където Деси се занимава с образуване на сватби. Там е непрекъснатият адрес и на брат й Влади.

В съпоставяне с Радина Евро има преднина от два месеца в гушкането на мъници. Носителят на „ Икар” Сашо Кадиев и обичаната му Таня кръстиха щерка си на популярната й баба. Катето не стопира да обсипва с грижи снаха си и бебето. Тя подготвя персонално храната за родилката и употребява всеки безоблачен час, с цел да разноски дребното Кате. В градината на дома си в Кокаляне актрисата отглежда биоморкови и картофки, с които да прави пюренца на детето.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР