В резултат на трудова злополука тази събота е загинал работник

...
В резултат на трудова злополука тази събота е загинал работник
Коментари Харесай

Работник е загинал при инцидент по трасето на „Балкански поток“

В резултат на трудова акцидент тази събота е умрял служащ при строителните работи на газопровода „ Балкански поток “, оповестяват от Булгартрансгаз “, базирайки се на информация от изпълнителят на обекта - обединяване „ Консорциум Аркад “. за трудова акцидент с съдбовен край по трасето на „ Балкански поток “.
Проверяват случай с служащи от Италия, които строят газопровода " Балкански поток " в Плевенско Последната група от 25 индивида е пристигнала у нас в интервал 25 февруари - 6 март
Инцидентът е станал землището на село Гостиля, община Долна Митрополия, област Плевен. При осъществяване на строително–монтажни работи 374-я километър от трасето пада тръбополагач в ров по време на напредване по строителната площадка.

Операторът на машината е 62-годишен италиански жител, който е умрял на път за болничното заведение. Всички действия в сектора са прекратени.
Борисов инспектира от въздуха строителството на компресорна станция „ Расово “ Целта на станцията е да усили потенциала на „ Балкански поток “
Изпълнението на действия на обекта продължава при непоколебим надзор от страна на обединяване „ Консорциум Аркад “ поради оповестеното изключително състояние в страната и при съблюдаване на всички ограничения, оповестени от Националния действен ща, оповестяват от „ Булгартрансгаз “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР