В резултат на специалната военна операция с Руската федерация започнаха

...
В резултат на специалната военна операция с Руската федерация започнаха
Коментари Харесай

Дмитрий Медведев: Светът започна да се съобразява с нас, както със СССР или повече

В резултат на специфичната военна интервенция с Руската федерация започнаха да се преценяват същински, както със Съюз на съветските социалистически републики или даже по-сериозно. Това съобщи заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация и някогашен дубльор на Владимир Путин на президентския пост Дмитрий Медведев, представен от ТАСС.

Целите на специфичната военна интервенция бяха оповестени от президента на Русия и, както знаете, се състоят в отбрана на жителите на Донбас и денацификация и демилитаризация на Украйна. Тук всичко е ясно и те ще бъдат реализирани ", написа Медведев в събота в канала си в Телеграм.

В същото време политикът, който в последно време прави гръмки изявления, привличащи вниманието на медиите, отбелязва: " Има още една задача, която към този момент е решена. Те започнаха да се преценяват с Русия същински. Като със Съветския съюз. И в прочут смисъл и по-сериозно, в случай че се съди по набора от наказания ".

Заместник-председателят на Съвета за сигурност счита, че " напълно наскоро беше друго ". „ Спомням си наличието на страната ни в Г-8, когато просто не бяхме поканени на срещата " седморката ", където се обсъждаха икономическите, а от време на време и отбранителните въпроси на западните страни “, даде образец той.

" Ако не се преценяват с теб, това е неприятно. Като в детството, когато в двора ти идват да се бият момчета от прилежащия двор. Ако си пъзльо и се скатаеш у дома, ти си никой и на никое място повече няма да те извикат. А в случай че ти шибнеш първи, възможностите да отстоиш своето си стават много по-големи. “ - написа Медведев.

" Затова е толкоз значимо да ни почитат страната и да се преценяват с нас. Точно такава би трябвало да бъде Велика Русия ", уверен е заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР