В резултат на предприети бързи оперативни действия са открити 10

...
В резултат на предприети бързи оперативни действия са открити 10
Коментари Харесай

Намериха част от откраднатите картини


В резултат на подхванати бързи оперативни дейности са открити 10 от откраднатите картини на български художници. Произведенията на изкуството са открити в антикварна къща в столицата. Задържани са двама обвинени за осъщественото закононарушение. " За нас е добре, че сме избавили част от творбите на изкуството. Надявам се, в резултат на оперативно-издирвателните мероприятия, които не престават и сега, да стигнем и до останалата част на откраднатите творби на изкуството, тъй че да ги върнем на притежателя, а и лицата, които са съпричастни към това закононарушение, да бъдат арестувани и предадени на прокуратурата и на съда ", разяснява министър Младен Маринов.

Сигналът за кражбата от частен дом в центъра на столицата бе подаден през вчерашния ден рано сутринта. По случая незабавно бе формирано досъдебно произвеждане и бе подхванато следствие.

Оперативните дейности, в които вземат участие криминалисти на ГДНП и Столична дирекция на вътрешните работи, не престават с оглед издирването и на останалите платна, както и установяването на останалите участници в осъщественото закононарушение.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР