В резултат на предприети бързи оперативни действия полицаи от СДВР

...
В резултат на предприети бързи оперативни действия полицаи от СДВР
Коментари Харесай

Крадец отмъква скъпо возило от столичния Младост, кара си я спокойно в друг квартал

В резултат на подхванати бързи оперативни дейности служители на реда от Столична дирекция на вътрешните работи задържаха двама мъже, лишили незаконно лек автомобил.

На 24 юни в полицията е получен сигнал за открадната от паркинг в региона на ж.к „ Младост “ кола. В хода на подхванатите дейности, няколко дни по-късно, чиновници на бранш „ Престъпления свързани с МПС “ – Столична дирекция на вътрешните работи засичат автомобила, движещ се в региона на кв. „ Витоша “, от който изскача млад мъж и прави опит да избяга, а колата продължава пътя си.

Товарен автомобил е откраднат в Златоград

Минути по-късно беглецът - 31-годишен рецидивист, е арестуван, а при опит автомобилът да бъде спрян, той осъществя ПТП със служебната кола. При задържането лидерът, 22-годишен столичанин, оказва гневна опозиция, което постанова използването на белезници.

В хода на последвалите процесуално-следствени дейности са открити и конфискувани мобилни телефони, сим карти, регистрационни табели, автомобилни ключове, техника за привеждане на коли в придвижване, нож вид „ пеперуда “ и револвер. На адресите на арестуваните мъже са открити голям брой полиетиленови пликчета с прахообразно вещество и револвер.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Наложена им е мярка за неотклонение „ задържане под стража “ за период до 72 часа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР