В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление

...
В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление
Коментари Харесай

Пловдивчанин омая бургазлийка във Фейсбук, няма да повярвате как свърши авантюрата им!

В резултат на полицейските дейности на чиновници от Районно ръководство – Созопол по повод кражбата на паричната сума от 30 000 лева и три мобилни телефона на обща стойност 2 800 лева, благосъстоятелност на 25-годишна бургазлийка, осъществена на 6 ноември т.г., е открит и арестуван причинителя на действието. Това е 30-годишният Е.Р. от Пловдив.

Констатирано е, че бургазлийката и Е.Р. се срещнали през месец май тази година в обществената мрежа Facebook, като няколко месеца си писали и се виждали единствено посредством уеб камера. На 6 ноември двамата си уговорили среща и Е.Р., дружно с двете си деца, пристигнал в жилището на 25-годишната жена, ситуиран в " Меден рудник ", поговорили известно време и решили да посетят родителите на пловдивчанина, които живеели в Турция.

За да разполагат с пари за закупуването на апартамент в Турция, в който да живеят взаимно, бургазлийката изтеглила от банков клон сумата от 15 000 лева, която добавила към спестените си в дома 15 000 лева Част от парите били завещание от умрелите й родители, а друга част – парични помощи от ТЕЛК за това, че е глухоняма.

Жената взела всичките си пари и дружно с Е.Р. и двете му деца се качила в автомобила на пловдивчанина " Ауди А 4 ", с пловдивска регистрация, като потеглили за Турция. В село Крушевец Е.Р. спрял и помолил 25-годишната бургазлийка да му купи цигари от крайпътен магазин. Тя слязла, след което автомобила потеглил в посока Малко Търново. Жената махала след аудито, само че то не спряло, след което потърсила помощ от полицията.

Е.Р. е разгласен за общодържавно търсене, като на 19.11.т.г. е открит от чиновници на Граничен контролно-пропусквателен пункт - Малко Търново при влизане в България от Турция. Задържан е и конвоиран до Районно ръководство - Созопол, където направил цялостни признания. Мобилните телефони - предмет на закононарушението са открити в пловдивчанина и конфискувани. Същият декларирал, че ще възвърне и отнетата парична сума. Работата по случая продължава от чиновници на Районно ръководство – Созопол.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР