В резултат на оптимизиране на технологичната база и възприемането на

...
В резултат на оптимизиране на технологичната база и възприемането на
Коментари Харесай

DS 3 CROSSBACK E-TENSE с още по-голям свободен пробег

В резултат на усъвършенстване на софтуерната база и възприемането на нови гуми, напълно електрическият DS 3 CROSSBACK E-TENSE към този момент дава обещание в допълнение успокоение с помощта на нарастването в свободния си пробег.

От DS Automobiles разясняват, че с помощта на оборудването на термо-помпата с сензор за мокрота, се усъвършенства енергийната успеваемост на отоплителната и климатичната система на електрическия автомобил.

Вторият главен фактор за увеличенитео на свободния пробег на DS 3 CROSSBACK E-TENSE е въвеждането в приложимост на нови енергоефективни (A) гуми EcoContact™ 6 Q на Continental 215/60, които са конфигурирани със 17-цолови джанти.

В резултат на нанесените усъвършенствания и промени, 100% електрическият DS 3 CROSSBACK E-TENSE дава обещание с съвсем 7% усъвършенстван свободен пробег, като посочените от DS Automobiles данни за автономността са 341 километра (WLTP стандарт на замерване).

От 2024 година, всеки нов модел на DS Automobiles ще бъде разполагаем само и единствено със 100% електрическо задвижване (https://www.auto-press.net/a:DS-Automobiles-само-с-електромобили-от-2024-година).
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР