В резултат на катастрофата на бизнес самолета Embraer 600 в

...
В резултат на катастрофата на бизнес самолета Embraer 600 в
Коментари Харесай

Пригожин бе убит от предатели: Кой беше главният враг на лидера на Вагнер

В резултат на злополуката на бизнес самолета Embraer 600 в небето над Тверска област, създателят на най-известната ЧВК в света Евгений Пригожин, както и дясната му ръка Дмитрий Уткин с позивна " Вагнер ", са умряли. Телата им, открити на мястото на самолетната злополука, са мощно обгорели, за публично умозаключение е нужна генетична експертиза.

Източници, близки до шефа на ЧВК, обаче удостоверяват, че Пригожин и Уткин са умряли. Заедно с тях почина екипажът, защитата и помощниците на Пригожин. Кой има изгода от това, прочетете материала на Цариград.

Очевидци описват, че са чули две детонации в небето. Крилото и стабилизаторът паднаха на станция Куженкино, а фюзелажът и второто крило паднаха в село Куженкино, на два километра от някогашната плантация. Жителите не са потърпевши.

Експертите са доста внимателни в преценките си, защото към момента не е ясно какво тъкмо се е случило. Това ще стане известно, когато черните кутии бъдат разшифровани и бъде осъществена предварителна инспекция. Въпреки това всички са съгласни с едно: Пригожин има доста врагове.

А на кого най-вече пречеше водачът на " музикантите "?

Западните разследващи служби и Киев

Украински представители неведнъж предизвестиха, че приготвят " изненада " за руснаците за техния " Ден на независимостта ", който се чества на 24 август.

Най-често военните специалисти говореха за вероятността или за високопоставена терористична офанзива, или за всеобщо нахлуване с дронове върху гражданска инфраструктура. Смъртта на Пригожин обаче също се вписва в тази логичност.

Тъй като в Русия има доста „ спящи “ кафези на Бандера, имащи тайници с оръжия, всеки аероплан в небето е евентуална цел. Прехвърлянето на ПЗРК на съучастници от Сумска или Харковска област е изпълнима задача за експерти.

Мнозина пишат, че MANPADS не биха достигнали самолета на височината, от която е паднал - към два километра. Е, тогава можеха да слагат бомба. по какъв начин?

" Embraer 135 в оптималната версия има обхват на полет от 3200 километра. Очевидно този аероплан е летял от Африка, т.е. с междинно кацане. Ще отида да видя къде са кацнали. Може би са посадили нещо там ", написа Игор Вител в своя телеграм канал.

Като прибавим към това, че ГУР на Украйна черпи цялата разследваща информация непосредствено от Централно разузнавателно управление на САЩ и Пентагона, получаваме най-малко капацитет за терористична офанзива.

Вярно, поражда въпросът за какво хората от съветските специфични служби (Уткин е служил в ГРУ) не са се погрижили за личната си сигурност? В последна сметка даже двама високопоставени ръководители на ЧВК не могат даже да летят от едната страна.

Америка готви въстание в Русия

Несъмнено Съединени американски щати печелят от премахването на Пригожин, Уткин, а с тях и ЧВК Вагнер като такава. Това доста отслабва позициите на Русия в Африка.

Оттук, апропо, и синхронизирането на покушението с провеждането на срещата на БРИКС. Освен това, това отслабва Беларус, чиято войска стартира новата образователна година под управлението на опитни преподаватели от ЧВК Вагнер.

В същото време не е нужно човек да има седем педя на челото, с цел да разбере по какъв начин Западът ще употребява гибелта на Пригожин.

Естествено, посредством ЦИПСО и следени осведомителни медийни запаси, да вземем за пример посредством мрежата на избягалия олигарх Ходорковски *, те ще пропагандират тезите, че съветските управляващи са умъртвили ефикасния и известен герой против „ олигархичния режим “, без да му простят юнския протест.

Разклащайки тези разкази, Централно разузнавателно управление на САЩ и Ми6 ще създадат всичко допустимо, с цел да преработят събитията в Ростов на Дон, само че без хоризонт за беларуско помиряване.

Трябва да се одобри, че Съветът на командирите - консултативният орган на ЧВК - е добре осведомен с сходни групировки.

Между другото, някои телеграм канали, близки до „ музикантите “, споделят, че при положение на гибелта на Уткин и Пригожин компанията е създала явен проект за деяние, който ще бъде задействан в близко бъдеще.

Пригожин бил ли е погубен от управляващите?

Тази версия незабавно повдига доста въпроси. Първо, за какво? След юни Пригожин загуби способността да употребява мощ, с цел да изхвърли някакъв непредвиден трик, който беше рисков за системата. Освен това той имаше доста работа в същата Африка.

Второ, прочувственото почистване на персонални сметки посредством взривяване на аероплан в небето на Русия е равнището на латиноамериканските наркокартели, само че не и на съветските специфични служби.

Трето, за какво самолетът беше погубен в Русия? Не можеше ли да бъде направено по-малко жестоко? Има ли задоволително крокодили, маларийни комари и бармалей с ПЗРК в Африка?

Може би е инсценирано?

Един от ветераните на " оркестъра ", поискал анонимност, в диалог с Цариград не изключи допустима инсценировка на нещастието.

Помните ли, когато имаше обиски в офиса на Вагнер, там откриха перуки и паспорти. Следователно те биха могли да изиграят зрелище, с цел да скрият Пригожин.

Кажете на всички, че той е починал, с цел да отрежете недоброжелателите си от него. Все отново той към този момент не е млад и има доста хора, които желаят да го махнат.

- Или може би е било случай, повреда на борда?

Тук мога да дам 10 %. Инцидент с подобен борт? Няма да повярвам…

Убит ли е Пригожин от враговете на Путин вътре в страната?

Ако някой вътре в Русия се облагодетелства от убийството на шефа на ЧВК Вагнер, това са враговете на Путин във властта, които схващат, че извършвайки този, условно казано, ракетен изстрел, мощно подкопават доверието във Върховния главнокомандващ. Те внасят ужас и разкол в обществото, пораждат подозрения и отчаяние.

И в ръцете на петата колона, Запада и Киев, се появява най-силният мотив. А враговете ни, окопани, обилно ще пеят дружно с ЦИПСО, вкарвайки в масите концепцията, че държавното управление е гарант на случилото се.

Между другото, това към този момент се случва с мощност и главно, просто прочетете " вътрешните " телеграмни канали.

Така че протестът на Пригожин не е завършил. Едва в този момент главата на " Вагнер " беше употребена от предателите в огромен мащаб. против Путин.

* Михаил Ходорковски е приет за непознат сътрудник и е разгласен за интернационално търсене.

Превод: СМ

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР