В резултат на авиационен удар по база на въоръжената опозиция

...
В резултат на авиационен удар по база на въоръжената опозиция
Коментари Харесай

Руски удар в Идлиб унищожил десетки протурски джихадисти

В резултат на авиационен удар по база на „ въоръжената съпротива ” в Северозападна Сирия на 2 ноември са починали минимум 35 подкрепяни от Турция бунтовници, заяви английският вестник The Telegraph.
Според изданието, това е една от най-смъртоносните офанзиви, откогато преди съвсем 8 месеца беше преустановен огънят в Идлиб.
 Русия и Турция още веднъж не реализираха сделка за сирийската провинция Идлиб Русия и Турция още веднъж не реализираха сделка за сирийската провинция Идлиб
Преговорите сред турски и съветски военни по обстановката в сирийската провинция Идлиб не доведоха до никакви съглашения. Москва не се е...
Представител на „ въоръжената сирийска съпротива ” Юсеф Хаммуд декларирал, че цел на нападението станал подготвителен лагер на протурската формация „ Файлак аш-Шам ” в северозападната част на Идлиб, следена от бунтовниците.
Сочи се също, че ударите са нанесени от съветската авиация като продължение от предишния месец на масирани въздушни рейдове срещу протурските сили в Идлиб.
, поддържаните от Турция групировки подхванали в края на октомври опит за огромно нахлуване против позиции на Сирийската войска в Голям Идлиб (провинциите Идлиб и Хама, елементи от Алепо и Латакия).
Според ливанската организация Al-Masdar News, на 27 октомври протурски сили пуснали десетки ракети по градове и села в Идлибската зона за деескалация. Макар обстрелът на имал масиран темперамент, той не предизвикал огромни загуби на държавните войски.
 Русия унищожи церемониал на протурски терористи в Сирия в отговор на Нагорни Карабах Русия унищожи церемониал на протурски терористи в Сирия в отговор на Нагорни Карабах
Руската авиация в Сирия нанесла през вчерашния ден удар по щаба и подготвителния лагер на протурската бойна група „ Фейлак ал-Шам ” в Кафр...
Руските удари обаче се оказали разрушителни - Al-Masdar News заяви, че общо са починали над 200 бунтовници.
Превод: Ганчо Каменарски
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР