В ресторанта „Осемте джуджета“ той приемал нуждаещи се от „помощ“

...
В ресторанта „Осемте джуджета“ той приемал нуждаещи се от „помощ“
Коментари Харесай

Опасни герои от скандала „Осемте джуджета“ ме преследват 6-та година – случайно

В ресторанта „ Осемте джуджета “ той приемал нуждаещи се от „ помощ “ и връзки с значими прокурори и самия основен прокурор. Уреждали проблеми против тлъсти такси и прехвърляния на компании и бизнес. Умопомрачителна история, в която значима роля играе и брачната половинка на Еврото – Любена Петрова. Жената през днешния ден има парцели, жилища, компании, милиони освен в България, само че и в Гърция. „ Кариерата “ й потегля от съдружие „ План Б “, което гневно защитаваше основния прокурор Сотир Цацаров, а по-късно неговия правоприемник Иван Гешев.

От следствието на Стайков излиза наяве, че при Еврото в упоменатия ресторант постоянно ходели прокурори, сред които Димитър Фратишек Петров, любим на Цацаров, а по-късно на Гешев – сега е висш прокурор в спецпрокуратурата.

Запомнете настоящите персонажи.

В понеделник, 11.10.21 година съм свикан за покачване на следващо обвиняване по едно дело, което прокуратурата е почнала против мен преди близо 6 години. То бе формирано по сигнал на? – Любена Петрова. Няма да разясня самото обвиняване, дано съдът взема решение. На първото съвещание на съда от страна на обвиняването в залата се явяват двама прокурори: Димитър Франтишек Петров и… братът на Пепи Еврото – Емил Петров. Последният е командирован от Враца и назначен за зам.-шеф на Апелативната прокуратура в столицата.

Тежката артилерия Франтишек и Петров против журналиста-престъпник!

Оттам насетне се случва следното: Два пъти съдът връща делото поради неплатежоспособен обвинителен акт. Но прокуратурата не се отхвърля и измисля нови и нови способи да повдигне нови обвинявания. Междувременно съдът е почел настояването на отбраната за отказ на Емил Петров.

Сещам се какво ви идва мислено, само че аз считам, че е цялостна случайност забъркани лица в корупционни сюжети да ме преследват шеста година. Не имам вяра също Цацаров и Гешев да имат пръст в това, както към този момент ми споделят няколко техни сътрудници. Дори загатват, че неприятностите ми идват от още по-високо… Но по какъв начин по този начин, нали всички те са чисти, морални и неподкупни хора, правилни чиновници на закона и правото, а не някакви долни корумпирани и подвластни видове, както някои се пробват да ги изкарат.

Вярвам на правораздаването. Но и Тарантино е малко прав като споделя: На беззащитния насилието от време на време оказва помощ. Поне във филмите е така…

Огнян Стефанов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР