В рекламата на актуалния сезон на Като две капки вода“

...
В рекламата на актуалния сезон на Като две капки вода“
Коментари Харесай

Кого ще гледаме в „Капките 11“?


В рекламата на настоящия сезон на „ Като две капки вода “ се споделя, че най-сетне са сменили нещо в шоуто.

 

Шегата е, че вместо в понеделник, то към този момент ще се излъчва в неделната вечер. На процедура обаче в шоуто в действителност има огромна смяна.

Голяма част от постоянно гравитиращите към продуцента Маги Халваджиян, са се изпарили крепко пушек от формата и са отстъпили място на нови и свежи лица.

 



На първо място измежду измененията би трябвало да се означи присъединяване на две „ неприятни момчета “ във формата, които досега не сме виждали в сходно риалити – Владимир Михайлов (Денис Топал от „ Братя “) и Христо Петков, постоянно обиращ овациите с функциите си на психопати. Припомняме, че точно той бе килърът от „ Дяволското гърло “, както и извергът от последния сезон на „ Под прикритие “.

 

Макар Михайлов да взе участие в „ Маскинарият артист “, към момента никой не го счита за изхабен. Дори в противен случай – нежната част на човечеството умира за него.

Още занапред Петков и Михайлов се обрисуват като любимци на публиката и любимци за първите места във финалното класиране.

От продукцията пуснаха няколко жокера за публиката в трите излъчвания на подготвителния сезон – „ Като две капки вода за всяко дете “.

 

Другото доста мощно наличие в идващия сезон ще е това на Христо Гърбов.

Сред дамите доста мощно се обрисува наличието на младата и надарена Юлия Йорданова – Керана. Участие в новия сезон ще вземат рокаджията Тома Здравков, актрисата Яна Маринова, както и певиците Дара Екимова и Кали. Не е ясно каква ще е реакцията на публиката по отношение на тях, само че към този момент мненията са преобладаващо отрицателни. В случай, че покажат качества, то те безспорно ще бъдат оценени уместно от феновете.

 

За момента единствено един участник остава неразкрит. Мненията се движат сред Алекса, който завоюва „ Игри на волята “ предходната година, певицата Паулина Горанов и водещият на шоуто Димо Алексиев. Според някои даже става въпрос за дует.

 

Въпреки измененията в „ Капките “ има и неща, които са константна големина като водещите Димитър Рачков и Геро, както и членовете на журито – Фънки и Хилда Казасян. Вергов е изхвърчал от шоуто след абсурда с колежката му Диана Димитрова като мястото му е заето от Веселин Маринов.

Другият заменен от екипа е досегашният треньор по актьорско майсторство Георги Низамов като мястото му е заето от Ненчо Балабанов.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР