В регионалното министерство набират участници от екоорганизации за разработване на

...
В регионалното министерство набират участници от екоорганизации за разработване на
Коментари Харесай

МРРБ търси еколози за подготовка на ОППР 2021-2027

В районното министерство набират участници от екоорганизации за създаване на оперативната стратегия за поддръжка на районите 2021 - 2027 , оповестиха от Министерството на районното развиване и благоустройството.

Организациите, които желаят да се включат в групата, би трябвало да дават отговор на няколко съществени критерии. Те би трябвало да са регистрирани по реда на Закона за юридическите лица с нестопанска цел за реализиране на общественополезна активност минимум 2 години преди момента на подаване на заявление за присъединяване в процедурата за избор. Изисква се да са настоящи не по-малко от 2 години все още на подаване на заявката.

От Министерство на регионалното развитие чакат претендентите да имат опит при създаването, осъществяването, мониторинга или оценката на тактики, стратегии или политики . Трябва да са осведомени с Националната стратегическа референтна рамка, Споразумението за партньорство или стратегии или планове, финансирани със средства от Европейския съюз.

Изискването към кандидат-участниците е да не членуват в представителните организации на работодателите и на служащите и чиновниците на национално ниво , приети от Министерски съвет. Не би трябвало да членуват и в национално представителните организации, нито в организации за хората с увреждания, приети от Министерски съвет.

Заявления се одобряват в 15-дневен период от датата на издание на поканата.

Поканата е оповестена на уеб страницата на Министерство на регионалното развитие - https://www.mrrb.bg/bg/pokana-do-ekologichni-organizacii-za-uchastie-v-trg-za-razrabotvane-na-novata-operativna-programa-za-podkrepa-na-regionite/ .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР