В редовете по-долу ще разберете кой номер на жилището носи

...
В редовете по-долу ще разберете кой номер на жилището носи
Коментари Харесай

НУМЕРОЛОГИЯ: Какво показва номерът на вашия дом?

В редовете по-долу ще разберете кой номер на жилището носи шанс и в кои жителите могат да чакат проблеми.
Нумеролозите имат вяра, че всички цифри към нас въздействат на живота. Според езотериците номерът на вашия дом и ориста са свързани. Някои цифри от домашния адрес носят на жителите му шанс, а други, в противен случай, изпълват жилището с отрицателна сила.
Повечето хора даже не виждат по какъв начин номерът на дома му трансформира живота. Номерът на вратата обаче може в действителност да повлияе на ориста и фамилното благоденствие.

За да определите дали номерът на дома ви е късметлийски от позиция на нумерологията, съберете всички числа в номера на къщата или жилището и ги редуцирайте до едноцифрено число, да вземем за пример: 38 = 3+8 =11=1+1=2.

Полученото число ще дефинира дали жилището е късметлийско за живеене. Понякога се случва къщата като цяло да не се смята за доста щастлива съгласно нумерологията, само че номерът на жилището да е късметлийски и назад.

0: В нумерологията най-щастливият номер на къща или апартамент за пренасяне е този, който съдържа нула . Ако във вашия адрес се среща цифрата 0, то в такова жилище всички инициативи ще бъдат сполучливи. Нулата е цифрата на хармонията, завършеността, идеала. Всички планове, нови запознанства и бизнес с къща или апартамент с цифрата 0 ще бъдат сполучливи.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР