В редките случаи, когато братът на Кейт Мидълтън използва социалните

...
В редките случаи, когато братът на Кейт Мидълтън използва социалните
Коментари Харесай

Тежки моменти за брата на Кейт Мидълтън

В редките случаи, когато братът на Кейт Мидълтън употребява обществените медии, е с цел да показа фотоси с обичаните си кучета. Те са не просто не просто домашни любимци, само че и рекламни лица на компанията му за кучешка храна Ella & Co.
 Джеймс Мидълтън и за какво кръсти новия си голдън ретрийвър Бърти в памет на кралица Елизабет Втора
Как братът на Кейт Мидълтън уважи кралицата

Джеймс Мидълтън и обичаното му занимание

Двете последни изявления на Джеймс Мидълтън обаче не от най-радостните. В края на предходната седмица той заяви за гибелта на Ела - кокершпаньолът, който в последните 15 години е компактно до него.

" Ела прекара къса болест, издъхна в ръцете ми у дома и е заровена в градина при Тили. Тази фотография е направена няколко часа преди да почине ", написа 36-годишният Мидълтън в обявата, в която са включени две фотоси на Ела.

Кучето е изключително особено за Джеймс, тъй като го съпровожда по време на лечебните му сесии, откакто е диагностициран с психическо разстройство. " Бих споделил даже, че дължа на Ела живота си, а тя не знае за това ", споделя той пред People.

На Ела е кръстена и компанията му за кучешка храна, която той основава през 2020 година На уеб страницата на Ella & Co починалият кокершпаньол е разказан като " мой преподавател, терапевт и най-хубав другар. "
 Джеймс Мидълтън, депресията и по какъв начин братът на Кейт Мидълтън се бори с психологичното заболяване
Безкрайната борба на брата на Кейт Мидълтън

Не му е елементарно, само че не се отхвърля

В последната си обява Джеймс Мидълтън приканва всеки, който му съчувства за гибелта на Ела, да подари средства за организацията Pets as Therapy, която употребява домашни любимци, с цел да облекчава положението на хора в домове за специфични грижи, лечебни заведения, приюти, учебни заведения и затвори.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР