В редиците на Байерн Мюнхен започват да се наблюдават първите

...
В редиците на Байерн Мюнхен започват да се наблюдават първите
Коментари Харесай

Недоволство в Байерн от трансферния бизнес на клуба

В редиците на Байерн Мюнхен стартират да се следят първите признаци на неодобрение и терзание заради неналичието на попълнения от най-високо равнище. Доста от играчите имат опасения, че на европейската сцена клубът стартира да изостава фрапантно от огромните съперници и по-специално британските тимове.

През предишния сезон 2018/2019 Байерн се поздрави с домакински дубъл, печелейки купата и Купата на Германия. На европейската сцена обаче отборът отпадна още в 1/8-финалите на Шампионската лига от бъдещия победител в шампионата Ливърпул. И в двете срещи момчетата на Нико Ковач отстъпваха игрово на „ червените” и до момента в който на открито в първия мач съумяха да се доберат до 0:0, вкъщи бяха съкрушени с 1:3.

Въпреки че до този миг Байерн реализира към този момент три входящи покупко-продажби (Бенжамен Павар, Люка Ернандес и Ян-Фийте Арп), явно играчите считат, че е належащо нещо доста повече. Първите признаци за неодобрение сподели сътрудникът на вратаря и капитан Мануел Нойер. „ Мануел е движен от триумфите. Моето усещане е, че дистанцията по отношение на четирите най-хубави тима в Англия към този момент е притеснителна, а съставът на Байерн не е издигнат по най-благоприятен метод, с цел да може Мануел да преследва съществено своите цели”, сподели в изявление Томас Крот.

Дотук Байерн претърпя съществени разочарования по отношение на две от огромните си цели – Лерой Сане (Манчестър Сити) и Калъм Хъдсън-Одой (Челси). Неделното издание на вестник „ Билд” се базира на източници вътре в тима, където мнозина споделят настроението на Нойер. Играч от първия отбор, поискал анонимност, показа пред изданието: „ Байерн би трябвало доста незабавно да удвои напъните си, с цел да не изостане доста в интернационален план”.

Само преди седмици даже треньорът Нико Ковач обществено съобщи, че има потребност от най-малко 4 нови, с цел да укрепи осезаемо тима си. Хърватинът загатна, че в случай че това не се случи, може да се стигне до смяна на игровата система в 3-5-2. Отново „ Билд” твърди, че вътре в съблекалнята доверието на играчите към експерта не е изключително високо, а „ доста играчи” считат, че Ковач не е треньор, поради който звезден футболист би желал да дойде в Байерн.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР