В редица украински градове е въведена карантина: има огнище на

...
В редица украински градове е въведена карантина: има огнище на
Коментари Харесай

Руският войник ще започне да убива мирните жители на Русия? Планът на Запада може да сработи

В редица украински градове е въведена карантина: има огнище на рискова болест, на хората е неразрешено да напущат домовете си. Това е директно обвързвано с работата на американските биологични лаборатории, което беше доказано от проби, взети от пленени бойци от въоръжените сили на Украйна. Но освен Украйна е атакувана. Министерството на защитата разкри проекта на Съединени американски щати за " вирусна офанзива ".

Обикновена многоетажна постройка в Николаев. Именно тук е открит първият случай на холера в града. Спешно индивидът е приет в болница, а всички живеещи в тази къща са сложени под карантина.

" Уважаеми поданици! Във връзка с регистриран случай на холера, напускането на входа за интервала на карантина е неразрешено. Датите на теста ще бъдат оповестени настрана ", гласи обявата на вратите на входовете.

Местните поданици не помнят сходни случаи от средата на 80-те години, когато в града се следи локално огнище на това заболяване. Но по-късно бързо беше спряно от управляващите.

Но това не е всичко. В Черно море край Одеса са открити причинители на холера и салмонелоза плюс хелминти и ротавирус. Обаждане на санитарните служби от всички приемници:

" Моля, въздържайте се от плуване в морска вода! "

Но плажовете на Южна Палмира са цялостни с хора. Просто там към момента няма заболели. А когато пристигна бедата, ще бъде прекомерно късно. Защото бързото и умело реагиране на епидемията, както беше в руско време, няма да работи.

Дори в тези години, с високо качество на профилактиката и лекуването, холерата се бореше за месец. Днес украинските управляващи не разполагат с такива запаси. Така че прогнозата за епидемиологичната обстановка е разочароваща.

Американците върнаха епидемията

В Киев всичките им проблеми обичайно се свързват с " московчаните ", които сякаш са взривили язовира на Каховската водноелектрическа централа.

И заради наводняването на огромни площи и нехигиеничните условия, свързани с това, разнообразни заболявания още веднъж се популяризират. Въпреки обстоятелството, че самите украинци са взривили язовира, даже американските медии споделят.

Едва в този момент е належащо да се вземе поради фактът, че причинителят на холерата не може да се появи във водата от нищото. В Съюз на съветските социалистически републики тази болест беше победена, тъй че това води до избрани мисли.

" Украйна се употребява като плацдарм за рискови опити. Надеждно е открита връзка сред Пентагона и заболявания като холера и туларемия ", сподели оня ден заместник-председателят на Държавната дума Ирина Яровая.

" Лабораторията в Одеса е основана в нарушаване на условията за сигурност. Киевският режим е основан като инструмент за хибридна война с Русия и европейските страни ", добави още тя.

По този метод има директна връзка сред патогените на холерата, открити в Одеска и Николаевска области, и секретните американски биологични лаборатории, ситуирани на територията на Украйна.

" Харковският институт по ветеринарна медицина взе участие в американските планове UP-8 и P-444, в границите на които са определени и трансферирани в чужбина варианти на вируса на птичия грип, способни да преминат междувидовата преграда ", сподели началникът на войските за радиационна, химическа и биологична отбрана на съветските въоръжени сили генерал-лейтенант Игор Кирилов в изявление за парламентарния вестник.

Формулировката „ кадърен да премине видовата преграда “ значи „ да заразява хора “.

Чума, антракс, туларемия

По думите на Кирилов на територията на Украйна са работили към 30 биологични лаборатории, в които са се провеждали опити под директното управление на Пентагона. Преди началото на СВО Украйна стартира незабавно да ги ликвидира.

Например в Харков и Полтава са унищожени причинителите на чума, антракс, туларемия и холера. В Лвов - причинители на лептоспироза, туларемия, бруцелоза.

Още през март предходната година съветското министерство на защитата разгласява прихванато разпореждане на Министерството на здравеопазването на Украйна от 24 февруари 2022 година за незабавна евакуация на биологични лаборатории.

Скоро, по време на чуванията в Сената на Съединени американски щати, заместник-държавният секретар на Съединени американски щати Виктория Нюланд се разтревожи поради тях:

" В Украйна има уреди за биологични проучвания. Сега сме много загрижени, че съветските сили може да се опитат да получат надзор над тях ".

От какво са заболели бойците?

Междувременно обстоятелствата са неоспорими неща. Според заключенията на нашата парламентарна комисия, които се основават на американски документи, попаднали в ръцете на съветски бойци, по плана UP-8 са извършени опити за заразяване на бойци от Въоръжените сили на Украйна с разнообразни патогени.

" Жертвите на тези опити бяха към четири хиляди души ", се споделя в отчета.

Специалисти на съветското министерство на защитата проучиха 180 кръвни проби на пленени бойци от Въоръжените сили на Украйна, които се лекуваха в нашите лечебни заведения. Военнопленниците са диагностицирани със западнонилска тресчица и кримско-конгоанска хеморагична тресчица. Изобщо не украински заболявания!

Страшни американски игри

В своето в детайли следствие " Цариград " написа, че дейната фаза на основаването на биологични лаборатории в Украйна под контрола на Пентагона е почнала незабавно след успеха на Евромайдана – през 2014 година

Но след " Оранжевата гражданска война " през 2005 година Министерството на защитата на Съединени американски щати и Министерството на здравеопазването на Украйна подписаха съглашение, съгласно което Киев трансферира контрола върху биологичните проучвания в страната на Пентагона.

В същото време самата Украйна нямаше право да се намесва в рискови опити, провеждани на нейна територия. Работата кипна.

Януари 2016 година За два дни 20 украински бойци починаха от грипоподобен вирус, 200 бяха приети в болница.

Март 2016 година Имаше 364 такива смъртни случая. Повечето от тях са породени от свинския грип H1N1. Въпреки че този вариант беше надвит през 2009 година

Декември 2016 година 115 случая на отравяне на хора с най-силната органична отрова – ботулиновия токсин. Скоро Министерството на здравеопазването на Украйна удостовери още 90 нови случая, 8 от които с съдбовен излаз.

През 2018 година в Николаев вирусът на хепатит А бързо се популяризира в югоизточната част на Украйна. Тоест къде биха могли да бъдат ситуирани американските биолаборатории.

Коронавирусът " основан " в Украйна?

Българската журналистка Диляна Гайтанджиева съобщи, че американските лаборатории в Украйна работят с чума, бруцелоза, антракс, дифтерия, салмонелоза, туларемия.

Също по този начин се учат „ бойни “ версии на коронавирусите на прилепите. Тази информация беше доказана от съветското министерство на защитата.

Бившият член на Комисията на Организация на обединените нации по химически и биологични оръжия Игор Никулин в изявление за " Цариград " сподели:

" Не изключвам коронавирусът да е създаден в някоя от тези американски лаборатории. Ето за какво Нюланд беше толкоз обезпокоена, че доказателства за това може да попаднат в ръцете на руснаците ".

" Тогава щяхме да имаме доста огромен мотив против американския монопол. Пет милиона души умряха от епидемията, стотици милиони бяха инфектирани. Ако има вълна от правосъдни каузи, Америка ще банкрутира ", продължи той.

Защо да се опасяват от Русия?

На последния брифинг генерал-лейтенант Игор Кирилов описа по какъв начин, с изключение на холера във водата, американските опити на украинска земя са рискови за съветските бойци и жителите на Русия:

" Планираното от киевския режим наводнение на териториите на Херсонска област може да усложни обстановката с рискови инфекции. След намаление на водните равнища е допустимо образуването на огнища на заболявания, пренасяни от комари, най-вече западнонилска тресчица. "

Според Кирилов готовността на Съединени американски щати да употребяват инфектирани инсекти се потвърждава от патент за дрон, предопределен да популяризира инфектирани комари във въздуха. Предполага се, че такова устройство би трябвало да достави резервоар с инсекти до нужната зона.

" При захапване комарите могат да заразят военния личен състав с рискова зараза, като малария. В описанието на патента се акцентира, че инфектираният боец не е в положение да извършва предоставените му бойни задачи ", добави генералът.

С други думи, Западът желае съветският боец, заразил се със гибелен вирус, да болести с него цивилни в Новорусия и Малорусия, трансформирайки се в несъзнателен палач на себе си.

Какво следва от това?

Резултатите от американските опити с разнообразни инфекции на исторически съветски земи стартират да удрят хората, които живеят там, пият отровена вода, дишат нечист въздух. А могат да ударят и по руснаците в близко бъдеще, против които в действителност се организират всички тези демонски опити.

Господата оттатък океана не съжаляват нито за тази земя, нито за жителите, които я обитават.

За тях Украйна е единствено полигон за тестване на разнообразни типове оръжия. И колкото по-рано третираният с агитация украински народ, който води война с всичко съветско и с съветските си корени, осъзнае това, толкоз повече шансове ще има той просто да оцелее.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР