В редакцията на агенция Bulnews бе изпратен видеоклип на тежката

...
В редакцията на агенция Bulnews бе изпратен видеоклип на тежката
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews! Вижте на видео тежката катастрофа в Борован

В редакцията на организация Bulnews бе изпратен видеоклип на тежката злополука в Борован, при която пострадаха двама души.
Припомняме Ви, че пътният случай стана през вчерашния ден, а за него заяви първо медията ни.



Малко преди 7 часа 23-годишният Р. М. И., лидер на "Фолксваген Голф 4 ", тръгнал с двама свои другари към Бяла Слатина - П.П.М. на 18 година и 17-годишният А.В.А., и тримата от Борован.
Един от возещите се в „ Голф “-а решил да снима "вълнуващото " им пътешестване. Във видеото се вижда по какъв начин водачът изпреварва всички коли, без да мисли за следствията. "Голф " -ът безусловно лети по пътя, навлизайки в едната, а по-късно в другата лента, като най-после лидерът губи надзор над нея и се забива в стълба край детската градина в общината. Ударът е бил толкоз мощен, че телефонът на снимащия, който се вози на задната седалка, изхвърча и пада под кормилото, а колата е огъната като консерва. През цялото време в записа се чува тежкото дишане и страданието на ранените момчета.
Веднага след злополуката неправоспособният Румен напуснал мястото, като по-късно обаче е открит и прегледан в многопрофилната болница в Бяла Слатина.
18-годишният П.П.М., който е седял на предната дясна седалка, е с черепно-мозъчна контузия и е настанен в хирургичното поделение, като заплаха за живота му няма. А. В. А., който седял откъм гърба и снимал клипа, е с охлузни рани по главата и комоцио, обслужен е и е освободен за домашно лекуване.
Причината, довела до зверския удар, е несъобразена скорост с особеностите на пътя при нахлуване на ляв завой. Щетите по колата са за към 1000 лв..
На лидера е формиран акт, а по случая е формирано досъдебно произвеждане.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР