В речта си за обявяване на "Американски спасителен план" избраният

...
В речта си за обявяване на "Американски спасителен план" избраният
Коментари Харесай

Байдън представи Американски спасителен план за 1,9 трилиона долара

В речта си за оповестяване на "Американски избавителен проект " определеният за президент на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в съобщи, че "трябва да действаме незабавно ", с цел да помогнем на милиони американци, които не по своя виновност са изгубили достолепието и уважението, свързани с работното място и заплатата, предадоха международните организации.

Байдън сподели, че негов приоритет е ефикасната битка с двете рецесии - едната, провокирана от пандемията, а другата - от потъващата стопанска система, съобщи Асошиейтед прес.

Той посочи, че поради икономическите последствия от пандемията имотното неравноправие в Съединени американски щати доста се е влошило и сумарното положение на 1 % от най-богатите хора в страната се е нараснало с към 1,5 трилиона $.

Байдън установи, че към 18 милиона американци в този момент се принудени да живеят с помощи за безработица, а към 400 000 предприятия от дребния бизнес са банкрутирали.

Според Байдън, актуалната обстановка е икономическа рецесия, която се случва един път на няколко генерации.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР