В речта си пред Общото събрание на ООН, което се

...
В речта си пред Общото събрание на ООН, което се
Коментари Харесай

Китайският президент отговори на Тръмп за обвиненията заради коронавируса

В речта си пред Общото заседание на Организация на обединените нации, което се организира в онлайн формат, китайският президент Си Дзинпин уверено отбрани политиката на формален Пекин и предизвести, че несъответствуващият отговор и политизирането на пандемията от ковид може да се трансформира в опасност за цивилизацията.
Си Дзинпин съобщи, че международното единение е единственият метод за превъзмогване на коронавирусната рецесия. Китайският държавен глава увери международните водачи, че страната му няма проекти за " надмощие или разширение на сферите си на въздействие ".
" Китай няма желание да влиза в нова Студена война ", сподели той и настоя, че Пекин е поддържа интернационалните институции като Световната комерсиална организация.
 Тръмп пред Организация на обединените нации: Китай трябваше да спре вируса Тръмп пред Организация на обединените нации: Китай трябваше да спре вируса
Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп приказва пред 75-ото Общо заседание на Организация на обединените нации, което стартира тази седмица в Ню Йорк. За първи път в историята...
" Ние настояваме за разговор, с цел да се преодоляват разликите посредством договарянията за разрешаване на разногласия ", съобщи китайският президент.
По-рано беше излъчена речта на американския президент. Фокусът в речта на Тръмп беше върху Китай, с рецензии към за несправяне с пандемията от ковид, намесата в задгранични избори, шпионаж в Съединени американски щати и разширение на въздействието на Китай върху света.
" Седемдесет и пет години след края на Втората международна война и основаването на Организация на обединените нации, ние още веднъж сме въвлечени в огромна световна война. Водим яростна борба против незабележим зложелател - китайският вирус, лишил безчет животи в 188 страни ", сподели Тръмп.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР