В речта си по повод националния празник на Съединените американски

...
В речта си по повод националния празник на Съединените американски
Коментари Харесай

Тръмп: Свободата ни е спечелена с кръв

В речта си във връзка националния празник на Съединените американски щати, президентът Доналд Тръмп пожела на американците прелестно превозване на празника и напомни особено героите, които по думите му са помогнали на страната да завоюва независимостта си преди 242 години, съобщи „ Асошиейтед прес “.

Тръмп разгласява в Туитър къс видеоклип, на който той и първата дама Мелания Тръмп насочат поздрави по случай Деня на независимостта, 4 юли. По-късно в Белия дом бе проведен пикник за фамилии на военнослужещи, последван от концерт и фойерверки на Националната алея. "Нашата независимост е извоювана посредством кръвта, потта и саможертвата на американски герои ", съобщи Тръмп.

Президентът на Съединени американски щати излезе от Белия дом в бяла риза с къси ръкави, черни панталони и шапка с козирка. Президентският конвой отпътува, непридружаван от публицисти, в посока на частния голф клуб на Тръмп в северната част на щата Вирджиния.

На благотворителна вечеря в щата Западна Вирджиния американският президент Доналд Т ръмп похвали американците от всички генерации, служили във въоръжените сили на страната.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР