В речта на президента Тръмп имаше няколко акцента. Сега разбирам

...
В речта на президента Тръмп имаше няколко акцента. Сега разбирам
Коментари Харесай

Борисов: Съгласен съм с президента Тръмп, че от социалистическото управление по-лошо няма

В речта на президента Тръмп имаше няколко акцента. Сега разбирам за какво го харесват толкоз в Съединени американски щати. Той ясно съобщи, че ползите на Америка са над всичко.

Това сподели пред публицисти в Ню Йорк министър председателят Бойко Борисов, който взе участие в Общото заседание на Организация на обединените нации. Той разяснява речта на американския президент Доналд Тръмп. "Мога да чета сред редовете. Доналд Тръмп ясно сподели, че, който купува съветски газ, ще има проблеми. Ние за това предлагаме Газов хъб Балкан. За това предлагаме интерконекторна връзка с Гърция. Само това може да ни избави. Цената на съветския газ се подвига. Това е цена. Глобалната война сега е за петрола и газа. За това се надцакват огромните и основават все по-големи бомби. Аз за първи път слушам американски президент да приказва толкоз остро за Германия и да хвали по този начин Полша. Търговската война сред Съединени американски щати, Русия, Китай навлиза в невиждани размери. Тръмп самичък за себе си е прав. Той споделя: стига. Досега сме помагали на всички, вие не ни почитате. Винаги сме давали повече. Това стопира. Американската стопанска система е най-важна и над всичко. Аз го разбирам ", изясни министър-председателят.

"Вчера разговарях обстойно с Йенс Столтенберг. Трябва да престанем да бъдем бакалия. Трябва най-сетне да купим самолети и един път вечно да си подсигуряваме цигурността на небето. Същото важи за сухопътните машини и флота ", разкри Борисов.

"С още едно нещо съм склонен с президента Тръмп. Няма по-лошо от социалистическото ръководство. Разбирам сътрудниците. Наближават евроизбори и всеки се пробва да предлага най-различни хрумвания. Кой не желае да се понижи цената на хляба, на месото, на горивата, на налозите. Всички обаче имат огромни искания и всеки желае средства. Не желая да разясня Корнелия Нинова и да си скапвам деня. Те, в случай че не ми упоменат името по пет пъти дневно, няма да им е умерено. Те толкоз няма какво към този момент да измислят и в този момент се хванаха за една фотография. Вие видяхте сами по какъв начин мина нощес всичко. За основния секретар споделих, че като се върна в България ще беседвам с президента Румен Радев и ще го обсъдим ", разяснява Борисов вътрешнополитическите тематики.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР