В речниците думата "желан" е описана като "нещо, което си

...
В речниците думата "желан" е описана като "нещо, което си
Коментари Харесай

Осем незаменими качества на желаната жена

В речниците думата "желан " е разказана като "нещо, което си заслужава да притежаваш или искаш, прелестен, отличен или задоволително добър ". И всеки човек, малко или доста, е желал да бъде тъкмо подобен - скъп, желан. За една жена това важи с цялостна мощ. Друго нещо, което имаме, е най-малко една другарка, която всички харесват и чиято компания търсят. Едно е несъмнено - всяка може да бъде такава, нужно е единствено да има избрани качества. Ето каква е мечтаната жена:

Тя не преследва никого
Истински мечтаната и търсена жена не преследва никого, с изключение на личните си цели. Тя не би се подложила на унижението да търси нечие внимание. Знае, че го заслужава и в случай че не го получи, просто си отива. Няма време да преследва никого, тъй като е прекомерно заета да гради личния си страховит свят. Именно това нехайно и решително държание я прави толкоз привлекателна.

Тя управлява страстите си
Никога няма да я видите да страда поради провалена връзка или някакъв различен проблем, който има. Напротив. Тя изцяло управлява възприятията си и вместо да прекарва времето си, самосъжалявайки се, ще направи всичко допустимо да поправи обстановката или да продължи напред, поучавайки се от случилото се.

Тя не търси внимание
Една мечтана жена няма потребност от непрекъснатото утвърждение на близките. За това и няма да видите такава непрекъснато да разгласява фотоси в обществените мрежи. Тя знае, че би трябвало да получава внимание от точните хора, които по някакъв метод биха подобрили живота ѝ. И все пак не споделя всичко с всеки. Предпочита да резервира мистерията в живота си, вместо да излага всичко на показ.

Тя не губи себе си, когато е във връзка
Когато премине от необвързана в обвързана, мечтаната жена не разрешава животът ѝ радикално да се промени. Тя харесва живота си подобен, какъвто е и не е склонна да прави огромни промени единствено тъй като някой мъж желае да бъде с нея. По-скоро му дава опция да откри своето място измежду към този момент основания ред.

Тя има занимания и пристрастености
Една мечтана жена желае постоянно да се развива, да се усеща добре и да прави това, което я удовлетворява. Тя има занимания и неща, които обича да прави в свободното си време. Именно те я карат да се усеща пълноценна и изпълнена с сила.

Тя е умна
Желаната жена е интелигентна и мъдра. Разбира метода, по който стоят нещата. С нея можете да водите дълбоки диалози на всевъзможни тематики, знаейки че против вас стои сериозен събеседник.

Тя е грациозна
Една мечтана жена е на първо място дама. Тя има безупречни маниери, блага е и постоянно се държи на равнище. Излъчва женственост и прелест. С нея един мъж не би си разрешил да бъде нещо по-малко от същински благородник.

Тя е отличен комуникатор
Тя няма проблем да изрази мислите и възприятията си. Умее да назовава нещата с същинските им имена, без да обърква индивида против себе си. Владее до съвършенство изкуството на връзката и знае по какъв начин да накара събеседника си да се усеща обгрижван, изслушван и мечтан.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР