В реч пред служителите на Федералната служба за сигурност (ФСС)

...
В реч пред служителите на Федералната служба за сигурност (ФСС)
Коментари Харесай

Путин: Русия се справя с чуждите шпиони


В тирада пред чиновниците на Федералната работа за сигурност (ФСС) Путин сподели, че задграничните разследващи организации ускоряват активността си в Русия.

“Благодарение на сполучливо изпълнените специфични интервенции, активността на 129 шпиони и 465 информатори бе спряна ” през 2018 година, съобщи стопанинът на Кремъл.

“Чуждестранните разследващи служби се стремят да усилят активността си в съветското пространство, търсейки достъп по всевъзможен метод до политическа, икономическа, научна и софтуерна информация ”, добави той.

Работата на ФСС “трябва да бъде ефикасна, изключително във връзка с производството на съветски оръжейни системи ”, сподели Путин.

Руските служби за сигурност и разузнаване рядко излизат от международните заглавия през последните години.

Москва е упрекната в интервенция в непознати избори и отравянето на някогашния разузнавач Сергей Скрипал в британския град Солсбъри.

След като Вашингтон се отдръпна от съглашението за ракетите със междинен и дребен обхват от интервала на Студената война тази година, Путин съобщи, че Русия ще се стреми да създаде нови ракети със междинен обхват. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР