В Реал Мадрид стягат звездна селекция за 20-годишния юбилей на

...
В Реал Мадрид стягат звездна селекция за 20-годишния юбилей на
Коментари Харесай

Реал Мадрид взима Мбапе и Холанд накуп за 20 години управление на Флорентино Перес

В Реал Мадрид стягат звездна селекция за 20-годишния празник на ръководството на президента Флорентино Перес, който ще се извърши следващата година.

Към този миг се чака да бъде приключена реконструкцията на стадион " Сантяго Бернабеу ", а приоритет пред мадридчани ще бъде привличането на двете изгряващи звезди на международния футбол - Килиан Мбапе от Пари Сен Жермен и Ерлинг Холанд от Борусия Дортмунд.
 Пандемията форсира ремонтите на " Бернабеу "
Цената на норвежеца е ясна и е записана в контракта му като откупна уговорка - 75 милиона евро. Нещата с Мбапе са по-сложни, само че през 2022 година той към този момент ще е с изминал контракт с парижани, в случай че не преподпише.
 Реал Мадрид има преимущество за Холанд, сигурни са в Испания
В Реал Мадрид са подготвени да привлекат Мбапе когато и да е, само че може и да изчакат поради комплицираната икономическа обстановка в света сега.
 Мбапе желае да играе в Реал Мадрид
С привличането на двамата играчи Перес ще е обезпечил офанзивата на Реал Мадрид за 10 години напред и ще може да се похвали, че е събрал в един тим евентуалните носители на " Златната топка " вкупом. В същото време той ще е събрал тим, съперничещ на първия космически отбор с сегашния треньор Зинедин Зидан, Луиш Фиго, Роналдо и Дейвид Бекъм в състава.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР