В Разлог беше погребана 22-годишната болна от анорексия студентка Жанет

...
В Разлог беше погребана 22-годишната болна от анорексия студентка Жанет
Коментари Харесай

Близки и приятели изпратиха красивата Жани в последния й път

В Разлог беше заровена 22-годишната болна от анорексия студентка Жанет Маджарска. Майка й - санитарка в локалната болница, татко й - интернационален водач на ТИР и братчето й - възпитаник в 8 клас, към момента не могат да повярват, че красивата и интелигентна Жани към този момент я няма.

След ковчега вървяха стотици близки, родственици, съученици и сътрудници от университета на младата жена, както и доста разложани: „ Винаги усмихната, услужлива и доста работлива беше “, прошепнаха през сълзи нейни сътрудници, представени от " Монитор ".

Във вторник преди обед Жанет Маджарска беше открита от своя колежка мъртва в тоалетната на 5-звездния хотел „ Премиер “ в Банско, където тя работеше в отдел „ Личен състав “ като специалист „ Човешки запаси “. Дошлият бързо медицински екип от Спешно поделение в Банско единствено е установил гибелта на младата жена. Лекарите са упорствали умрялата да бъде превозена за аутопсия в Благоевград, само че родителите са отказали, тъй като те са били наясно с нейното заболяване От близо година Жанет се е лекувала от полиорганна непълнота, т.е. диагнозата й е била анорексия.

Жанет Маджарска беше студентка в Югозападния университет „ Неофит Рилски “ в Благоевград, изучавала е специалноста филология с британски с немски езици. Районната прокуратура в Разлог извърши предварителна инспекция по случая и не откри съществуване на закононарушение.

Само няколко дни преди съдбовния случай – на 7 юли, Жанет е била на женитба в Разлог, нейни приятелки описват, че се е чувствала радостна и се е веселила наедно с всички.

От фотосите й в във фейсбук проличава, че младото момиче е красиво и макар прекомерно тънката й снага не е издавала своето страдалчество.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР