В Разград над 250 души излязоха на протест срещу неприятните

...
В Разград над 250 души излязоха на протест срещу неприятните
Коментари Харесай

Разградчани излязоха на протест срещу неприятните миризми

В Разград над 250 души излязоха на митинг против неприятните миризми, които от две години основават стеснение на хората в разнообразни региони на града, без нито една институция да е показала досега източника им. На митинга беше и кметът Валентин Василев, който разгласи, че участва на събитието освен в длъжностното си качество, а и като жител.

Протестът е проведен от локалното съдружие "Кауза Разград ", чиито ръководител - общинският консултант Божинел Христов, разгласи: "Не сме ние органът, който може да каже кой е отговорен и кой почтен, само че бъдете сигурни, че ще създадем всичко, което е по силите ни ".



Кметът Валентин Василев прикани да не се позволява политизиране на казуса, тъй като въпросът е сериозен и касае всички. Мен не ме устройва това, че равнищата на сероводорода били минимални и че те не можели да провокират заболяване. На мен, на вас, на всички ни мирише. Трябва по неоспорим метод да установим кой е в дъното на всичко това, съобщи Василев, представен от БНР.



Въздухът на Разград ще е тематика на изключителна сесия на общинския съвет в сряда, на която ще бъде импортирана декларация със събраните през днешния ден над 250 подписа с гледище за съответни и незебавни дейности от всички способени органи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР