„В разговорите се обсъждат различни варианти, но Националният съвет на

...
„В разговорите се обсъждат различни варианти, но Националният съвет на
Коментари Харесай

Радослав Рибарски: ПП подкрепя Асен Василев за премиер

„ В диалозите се разискват разнообразни разновидности, само че Националният съвет на партията поддържа Асен Василев за министър председател “.

Това сподели в изявление за предаването „ Тази заран “ Радослав Рибарски от „ Продължаваме промяната “ във връзка договарянията за съставяне на ново държавно управление в границите на третия мандат, който отиде в Българска социалистическа партия.

По думите му Политическа партия ще работи за съставянето на ново държавно управление, само че при изискване, че политиките им ще бъдат подкрепени.

„ Ние залагаме на политиките, които бяха написани още при първия мандат. Те би трябвало да получат поддръжка “, съобщи депутатът от Политическа партия.

Относно контракта с „ Газпром “ за доставки на газ, на който Българска социалистическа партия доста държи, Рибарски сподели: „ Договорът с тях към момента е настоящ, доставките са прекратени обаче поради едностранно неспазване на контракта “.

Той посочи, че все още единственият ни дълготраен контракт за доставки на газ е този с Азербайджан. Всички благоприятни условия ще бъдат регистрирани, само че „ Газпром “ се оказа обезсърчителен снабдител и това би трябвало да се взима поради, счита Рибарски.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР