В разгневени влязоха в разправа с природозащитници, които отново блокираха

...
В разгневени влязоха в разправа с природозащитници, които отново блокираха
Коментари Харесай

Шофьори и природозащитници влязоха в остри спорове в Лондон

В ядосани влязоха в кавга с природозащитници, които още веднъж блокираха пътища, оповестяват международните организации, представени от БНР.

Полицията заяви за 38 задържани против климатичните промени от акцията " Изолирайте Британия " край входа на тунела " Блекуол ", който е една от най-оживените връзки сред Северен и Южен под река Темза. Блокирани бяха също моста Уондсуърт и две кръстовища.
свързани новини2495на 16.09.2021
Жена водач е тръгнала да се саморазправя с протестиращите, заявявайки, че бърза да посети 81-годишната си майка, която е в болница, наричайки протестиращите " егоисти ". На моста Уондсуърт са снимани водачи, които издърпват от платната насядалите протестиращи.

Министрите възнамеряват да дадат на полицията още по-големи пълномощия за справяне с блокиращите пътни артерии към и към Лондон. Миналия месец държавното управление завоюва правосъдно предписание във Върховния съд, с което се предизвестяват протестиращите против климатичните промени, че могат да бъдат вкарани в пандиза, в случай че не престават с блокирането на околовръстния път на столицата.

Кампанията " Изолирайте Британия " упорства държавното управление да обезпечи изолираност на 29 милиона домове за зимата на Острова.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР