В разгара на зимния сезон и студеното време има поне

...
В разгара на зимния сезон и студеното време има поне
Коментари Харесай

Най-добрият грим за зимния сезон

В разгара на зимния сезон и студеното време има най-малко едно нещо, което може да усъвършенства настроението ви - положителният грим. Докато пролетта и лятото са свързани с леки и въздушни текстури, ниските температури изискват визии, които ви карат да се чувствате уверени, тъкмо както с обичания ви пуловер. И в случай че пандемията е рационализирала ежедневната ви рутина за грим, то зимният сезон ви дава опция да премахнете блестящите палитри и светли червила и да наблегнете на трагичните цветове и наситените нюанси. 

Матиращ декор дьо загар

Ситуацията елементарно може да излезе отвън надзор, в случай че употребявате несъответствуващ декор дьо загар през зимата. Помислете за сухата кожа, неравномерното покритие и несъразмерното утайване, които може да избегнете. За благополучие, Eveline Cosmetics ви предлага отлични решения на всички тези проблеми със своята необятна гама от декор дьо тени и козметични артикули, които се нанасят безпроблемно върху кожата, оставяйки я надълбоко хидратирана, матирана и напълно гладка през целия ден.

Розови скули

Ако бузите ви се зачервяват елементарно от студа, нанесете малко розов руж върху скулите, с цел да придобият натурален цвят. По този метод, ще разкриете хубостта на лицето си и ще осигурите съвършен свършек на вашия грим. Естествен колорит се реализира елементарно с кремообразни стикове руж, които са подобаващи за всеки сезон.

Сенки в два нюанса

Защо да се задоволявате с един цвят, когато два наподобяват по-добре? За още по-впечатляващ зимен грим, използвайте едни сенки, с цел да очертаете вътрешните ъгли и външната страна на подочието си, което ви обезпечава резултат на по-широко отворени очи. След това поставете втори цвят върху клепача, с цел да наблегнете дълбочината на погледа и не забравяйте да изберете палитра сенки с добра покривност и плътни пастелни нюанси.

Котешка очна линия

Това, което гримьорите назовават “котешко око ”, е най-хубавият метод да носите очна линия сега. Техниката е много елементарна, изключително в случай че ъглите на очите ви са ситуирани надолу. Единственото, което би трябвало да извършите, е да започнете нанасянето от центъра на клепача, вместо от вътрешния ъгъл. След това използвайте къси, тънки линии, с цел да нарисувате линията на миглите си и леко плъзнете към края за тънък свършек. Най-подходящи за сезона са водоустойчивите очни линии, които не се въздействат от външни агресори.

Класически устни

Класическата визия безусловно включва наситено червени устни. Когато избирате толкоз самоуверен колорит, е от основно значение да подготвите вярно устните си, изключително през зимата. Отървете се от сухотата с гальовен ексфолиант и нанесете компактен еликсир, до момента в който подготвяте останалата част от грима си. Когато пристигна време за червилото, отстранете балсама и разпределете аления цвят отмерено, като очертаете устните с подобаващ молив за допустимо най-прецизния силует. Тази непреходна визия ще ви накара да се чувствате красива и уверена, където и да отидете. 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР