В разгара на скандалите, забъркани от неговия кабинет и които

...
В разгара на скандалите, забъркани от неговия кабинет и които
Коментари Харесай

ГОРЕЩО В ПИК TV! Румен Радев раздава съвети на правителството за Булгаргаз, тушира напрежението с Петков

В разгара на свадите, забъркани от неговия кабинет и които тресат страната, Кирил Петков раздава дипломите на приключилите 579 от Медицинския факултет към Медицински университет в София.

В НДК ще е и президентът Румен Радев, който ще приказва с тирада пред завършващите студенти.

" Удовлетворен съм от обстоятелството, че Конституционен съд удостовери импортираното от господин Янаки Стоилов искане към Висш съдебен съвет и в това време удостовери несъстоятелността на мноизнството във Висш съдебен съвет. Сега остава въпросът дали това болшинство във Военновъздушни сили е приспособен морално да вземе решение ", стартира Румен Радев. И атакува настоящия състав на Военновъздушни сили, тъй като, по думите му, нямал морала, с цел да гласоподава позитивно на предлагането на правосъдния министър.

" Вие си спомняте, че при връчването на проучвателния мандат, доста ясно заявих, че в случай че обединението не реализира пробив с решителни промени, то предишното ще потърси реванш ", продължи той.

Той дефинира работата на държавното управление като работа в каскада от рецесии и било мъчно след два месеца работа, да му се дават оценки.

Той посъветва кабинетът да работи по-прозрачно, с цел да не остава подозрение у обществото, че нещо се прави подмолно.

" За " Булгаргаз " заявих - чакам държавното управление да работи транспарантно и да предава цялата информация. Очаквам да се изнесе цялата информация. Относно златните паспорти - това е една порочна процедура, която би трябвало да се приключи ", продължи с мненията си по настоящите тематики Радев.

" Правата на македонските българи са във фокуса на всички европейски водачи и на ръководителите на европейските институции. За права не се договаря, те се извършват ", разяснява той и обстановката с договарянията със Северна Македония.

" В момента спорят специалистите, за какъв брой секунди, чакаме тази информация да бъде изнесена ", още веднъж се върна на тематиката с " Булгаргаз " той.

Репортерката на ПИК TV Вероника Янкова заяви, че Кирил Петков е отказал да приказва в този момент пред медиите. Това щял да направи преди разпита му във Върховната прокуратура, който ще се организира по-късно през днешния ден.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР