В разгара на скандала около благодетеля на футболния клуб Левски

...
В разгара на скандала около благодетеля на футболния клуб Левски
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Феновете на Левски трябва да държат акциите

В разгара на абсурда към благодетеля на футболния клуб " Левски " Васил Божков министър председателят Бойко Борисов предложи нов модел за ръководството на отбора – акциите да се държат от почитателите.

" Футболният клуб " Левски " го има и отново ще го има. Ако желаете да го има във типа, по който вие си го представяте, акциите би трябвало да са при вас и да си държите ръководството на клуба, както в Барселона и Реал почитателите имат значима роля ", сподели Борисов на среща с представители на фенските организации на " Левски ".

Те желаеха среща с него, откакто Васил Божков обществено сподели, че няма да може да устоя отбора, в случай че страната му отнеме лотарийния бизнес.

Борисов изясни на представителите на почитателите, че в действителност е ходил на повече мачове от тях, взети дружно, и им съобщи отчета на Агенцията за държавна финансова ревизия, която засече нередности към лотариите на Васил Божков, довели до икономисване на минимум 210 млн. лв. от такса за последните пет години.

" След като се направи инспекция от финансовата ревизия, този отчет идва при мен. Ето на осма страница. Това нещо го даваме на прокуратурата. Къде е " Левски " в цялата работа? Какво желаете да създадем? Този отчет да го скрием? И вие се срещате, излизате и ме плашите с протести ", обърна се Борисов към почитателите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР